Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno Martins İndi kiralanır belki hem sol stoper hem atletik Maicon gibi liderin yanına şahane olurdu

kiraliktan dönenler geldigi gibi geri giderler yahu

kayserisporda sabriye artik attirsinda su imzayi kurtulam

allah kayserispordanda razi olsun be su mübarek ramazan günde bütün dualarim kabul oldu önce sabri sonra transfer

Tam bilmiyorum ama hem Galatasarayın hem de Arsenalin aynı anda UEFA kupasını oynadığı yıl 2000di..Şu tarih yeniden yazılır mı?

Maicon MS13 uyesine benziyor, tam aradigimiz adam gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

FlakySameKiwi.webp

Rivanin bir kismini kirdirdi. Onun bir kismini transfere ayirmis olabilir. Onun disinda cok paramiz oldugunu hic sanmiyorum. Stat bombos taraftar kuskun store gelirleri cok azaldi. Avrupa desen yok. Rezalet bir sezon gecirdik. 15-20 m. bir butce cikmaz normalde

localara güveniyor 200 milyon liralık potansiyel var. Birde kombineler var bayagı akıllı olan başkan para basar.

Tudor istediğini transferleri yaptırıp yine çuvallarsa hadi skoru filan geçtim mücadele etmeyen, ezik bir takım profili oluşturursa çarmıha gerilmeli. Son yıllarda bu şansa sahip olan başka bir isim olmadı ve belki bu son şansımız maalesef hiç güven vermeyen insanların elinde.

normalinde bizmi sabriye plaket vermemiz lazim yoksa sabrinin mi bize ? ulan sabri normal lise bile bitiremiyecek adamsin bizim sayemizde milyarder oldun porschelerin oldu ferarilerin oldu bide afra tafra yapiyon görgüsüzmüsün ? cenk ergünde o gün su sabri müjdesini verdi ya gözüme girmisti zaten

kayserisporda bizi önce umuttan kurtardi simdide sabriden kurtarmak istiyo allah onlardanda razi olsun.. biz plaketi sabriye degil kayserispora vermemiz lazim

Maicon da ruh hastası tipi var şuan Lugano ile oynuyor gelsin bize böyle pislik adamlar lazım hakemler dalga geçiyorlar bizim oyuncularla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt