Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Thnx mateVaaay gefeliciteerd, tadini cikart haha..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thnx mateVaaay gefeliciteerd, tadini cikart haha..
Kerimcan etilerde ismi sır gibi saklanan yeni bir yerle anlaşmış, bu arada murat dalkılıç ile beraber eve girerken görülmüş .Vasfi Vural duyum varmi renkdash
Waar woon jij maatO degilde, transferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr isteruk
Waalwijk maat. Benim kiz (kim) yatakta bekliyorda maat ictim ictim tik yok Acik mert korkusuzRotterdam'a yakin.. tussen Dordrecht en Rotterdam in. En jij broer? Ramazan bi bitsin, hollandali guzel iki tane sarisini cagiricam, sen yazinca benimde canim cekti hahah
gefeliciteerd man
Ze ligt nu te wachten maar haydar says NO ?gefeliciteerd man
op naar vele blonde dames jaren
Waalwijk maat. Benim kiz (kim) yatakta bekliyorda maat ictim ictim tik yok Acik mert korkusuz
Maat efesi bilmemmi... Olkani taniyormusun? Efesin sahibinin ogluVaay waalwijk dus, hahah Efes bar'i tanirsin ozaman? Ik ben wel vaak in Brabant ivm werk.. biraz bekle canlanir kobra hahah, kizi ustune koy bak nasil oluyo
Maat efesi bilmemmi... Olkani taniyormusun? Efesin sahibinin oglu
Bidaha gelirsen haber ver rdas BI chille yapalimJa man hahah, mijn oom heeft daar sigarettenautomaat staan, ook veel in tilburg enzo.. arada sirada yardima gidiyorum oraya. Olkan'la konusmuslugum oldu maar bayadir gormuyorum onu
Bidaha gelirsen haber ver rdas BI chille yapalim
Sen gelince benim keyfim yerine gelir rdas... Moeten een keer wat organiseren hier vanuit GSCTamam komt goed bro, sen keyfine bak