Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sucuk tayfa uyuyo adamlar Galatasaray'i batirmak icin gelmisler.
Gomis muhabbeti icin aksam tv'de gorunce peder atlatti. Baska oyuncu yok mu lan ayni oyunculara bel baglayip duruyolar diyodu.
Sabri'nin sozlesmesini son gun uzatirlar evlat ya oyle evladin ben komisyon, yerli sevicilik,is bilmezlik v.s oldugu surece bizden bi halt olmaz dursun gider baska dursun gelir bu kafalar bu yonetim bicimi liseli zihniyeti oldugu surece surunmeye mahkumuz.
Aynen öyle

İlgileniyo,gorusecek her gun ayni muhabbet transfer flan yapamaz bunlar en hayirlisi da bu olur . yapmayin abi paralar coplere gidecek zaten defolun gidin artik .

-------------------Muslera----------------
Corchia-Maicon--Hoedt-tremoulinas
----------Tolga-------İmbula------------
Ben Arfa-------Sneijder--------Carrillo
----------------Bacca----------------------

Islak rüyalar

A.S. Maximin nereye gidecek

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bildiğiniz Dejavu yaşıyoruz özellikle son iki yıldır transfer dönemlerinde o kadar kafaları çalışmıyor ki hep aynı taktik biz malız ya yiyecez

Sergen Gomis'i alamayan bonsevisi elinde Clichy'yi alamayan adamlar Maicon'u veya Tavares'i nasıl alacak ? Sana da üzülüyorum bunları takımda çok görmek istiyorsun özellikle Maicon'u ama artık gerçekleri gör be kardeşim sen de sonra hayal kırıklığı yaşıyorsun

YouTube nasıl olur da bu çocuk istenmez yahu,inşallah gelir.süper yetenek.

Sergen Gomis'i alamayan bonsevisi elinde Clichy'yi alamayan adamlar Maicon'u veya Tavares'i nasıl alacak ? Sana da üzülüyorum bunları takımda çok görmek istiyorsun özellikle Maicon'u ama artık gerçekleri gör be kardeşim sen de sonra hayal kırıklığı yaşıyorsun
alınır alınmaz konuşucaz elbet.transfer nöbeti neticede.

TRANSFER | Napoli ve Roma kulüpleri Bordeaux'nun genç yıldızı Adam Ounas ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Rudi Garcia stoper bölgesi için son olarak Gabriel Paletta'nın ismini verdi Marsilya'lı yetkililere. #Ligue1

TRANSFER | Monaco, Bakayoko'nun boşluğunu Soualiho Meïté (23, Zulte-Waregem) ile doldurmayı planlıyor. #Ligue1

BİLGİ | Lille, Luiz Araujo transferi için Sao Paulo kulübüyle 10.5M€ karşılığında anlaştı. Yakın zamanda transferin duyurulması bekleniyor. #Ligue1

TRANSFER | Napoli ve Roma kulüpleri Bordeaux'nun genç yıldızı Adam Ounas ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Rudi Garcia stoper bölgesi için son olarak Gabriel Paletta'nın ismini verdi Marsilya'lı yetkililere. #Ligue1

TRANSFER | Monaco, Bakayoko'nun boşluğunu Soualiho Meïté (23, Zulte-Waregem) ile doldurmayı planlıyor. #Ligue1

BİLGİ | Lille, Luiz Araujo transferi için Sao Paulo kulübüyle 10.5M€ karşılığında anlaştı. Yakın zamanda transferin duyurulması bekleniyor. #Ligue1

Galatasaray transfer nöbetindeyiz lig1 değil

Galatasaray yönetimi ve transfer komitesinin başlıca görevi?

cevap: Her yıl 3 tane brezilyalı oyuncunun piyasasını arttırmak ve almamak.

saygılarımla:38573:

s.a

DCJH6yMW0AAq5PR.jpg

laziodan kishnayı alsalar keşke,parlayabilir burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt