Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon neden Avrupa'da tutunamayıp dönmüştü Brezilya'ya hatırlayan var mı?

Porto'da iyi değil miydi bu adam?
Maicon Porto'nun onemli oyuncularindan biriydi, malum Porto'nun ekonomik olarak sIkIntI da olmasi ve 2016 yilinda 12 milyon euroluk teklif almalari sonrasi satmislardir. Oyuncu da iyi paraya Brezilya'ya dondu.

2014/15: 39 resmi mac. 37 tanesinde ilk 11 de baslamis.
2013/14: 27 resmi mac.
2012/13: 22 resmi mac.
2011/12: 31 resmi mac.
2010/11: 37 resmi mac.
2009/10: 12 resmi mac.

2008/09: 37 resmi mac. (kiralik Nacional'de)

Son sezonunda takimin neredeyse her macinda ilk 11 de baslamis bir oyuncudan bahsetiyoruz ve bu oyuncu tam 7 yil Portekiz'de oynamis.

2012/13 sezonunda diger sezonlara nazaran daha az maca cikmistir o sezon da ciddi bir sakatlik sonrasi yaklasik 2 ay sahalardan uzak kalmis (Transfermarkt bilgileri).

Subotic dediğin adam bu ligde kevgire döner 3 yıldır adam ortalıkta yok mal mısın anlamadım ki

Eğer taklit yapıyorsan başarılısın yok cidden böyleysen ağır mallık var sende uyandırıyım.

ulan dingil bundesligada üst seviyede oynayan adam süper ligdemi oyniyamicak ?

senin iq seviyen kac aceba cok merak ettim

Subotic dediğin anda bütün görüşlerin bende itibarsızlaştı

subotic haric birsürü stoper sayarimda

ben sartlar geregi diyorum. sözlesmesi bitimine 1 yil kalmis bu tip oyuncular makul fiyata alinir. bu tip oyunculara yönelmek lazim subotic olmus ahmet olmus mehmet olmus cok önemli degil.

sanki elimizde ramos ve pique vardida subotice burun kiviriyorsunuz anlamadim arkadas.. subotic suanki mecvut bütün stoperleri topla hepsinden iyi

Clichy uçak biletini bile almış​...
Uçuş numarasını öğrenmeye çalışacağım.

Tekrar dan H.O.

article-2308214-02B58C7100000514-779_634x506.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt