Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli
Navas
İbrahimoviç
Moting
Levia
Ghezzal
Clichy
Khacheridi
Eysseric
Sagna

Ulan bu adamların hepsi boş bonservissiz, 1 tanesini bile kara çeviremeyen mal ordusu yönetiyor takımı. Levia için geçen sene bi g.tünüzü düzdürmediğiniz kaldı adam serbest suratına bakan yok.

Yaprak kıpırdamıyor eski nöbetleri özledik :(

Gomis şaklabanı gelirse anca soytarı Dursun Özbek'in yüzü suyuna gelir zaten 3.7 az istemiş 5 falan talep etmeliydi World Class çünkü

Ben şahsen bi oyuncunun maliyetine çok takılmam taraftar olarak benim düşüneceğim şeyler değil ama genç oyuncu alınması taraftarıyım. Buna 2 senede okadar para bayılacağına 5 m bonservis ver iyi, potansiyelli sol bek bul mesela daha mantıklı genç oyuncular daha çok heyecanlandırıyor

Aynı dusuncedeyim. Gomis, Clincy gibi 30+ yaşlarda , son transferini yapacak maliyeti yuksek , basarıya doymuş adamlar yerine genç , basarıya aç, düşük maliyetli oyuncuları tercih ederim. Mesela Clincy yerine Brezilyalı solbek 20 li yaşlardaki oyuncunun (Tavares miydi , emin değilim) transferi beni daha çok mutlu eder.

Balotelli
Navas
İbrahimoviç
Moting
Levia
Ghezzal
Clichy
Khacheridi
Eysseric
Sagna

Ulan bu adamların hepsi boş bonservissiz, 1 tanesini bile kara çeviremeyen mal ordusu yönetiyor takımı. Levia için geçen sene bi g.tünüzü düzdürmediğiniz kaldı adam serbest suratına bakan yok.

navas-clichy-moting 3'lüsü kanatlara çağ atlatır. 3 nokta ve beleş transfer.

rodriguezi amma aşagılamışsınız.linnese yapılanı siz de garry rodriguese yapıyosunuz.gelecek sezon görecez ne yapacagını..bilyorum ki 10 maç iyi 1 maç kötü oynasa ben demiştim edebiyatı olacak.komik bi durum.

Son düzenleme:
G.Saray, Juanfran'a 1.2 milyon €'dan 3 yıllık cazip teklif sundu. Deportivo, 4-5 milyon € bonservis istiyor. [Marca]

alın size sağbek

"Galatasaray ve Napoli'li Chiriches arasındaki anlaşma yakın değil. Tudor mümkünse Maicon ve Vlad'ı birlikte istiyor." (@CalcioNews24)

olması gereken bu maiconsuz bi savunma düşünülemez.

Dursun bir kaç yandaş gazeteci ile tanıştırıldı sahibi tarafından. Şimdi Dursun ve yandaş gazeteciler ortak görüş ile yalan haberler paylaşıp GS taraftarının gazını almaya çalışıyorlar.

Klasik GS taraftarı da yiyor. Dursun hala görevde kimse farkında değil.

Galatasaray Yönetimi şuan stoper transferine yoğunlaşmış durumda. Diğer transfer görüşmeleri bitti haber bekleniyor. (DHA)

Baştan beridir söylüyorum Gomis ile uğraşacaklarına Remy,Bacca ile uğraşsınlar. Gomis kimseyi heyecanlandırmaz. Ama bu çapulcular kimseyi alamazlar. Cenk Ergün'de o ülke senin bu ülke benim gezip durmaya devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt