Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübe yakın kaynaklar, Galatasaray'ın Chiriches'e ilgisini doğruladı. Ancak bir gelişme veya sonuç yok. (CalcioNapoli24)

almayin bunu

Nigeria News 360‏ @nigerianews360 · 2 Std.Vor 2 Stunden

 Mehr

Galatasaray In Pole Position To Sign Nigeria Olympic Star Imoh Ezekiel Ahead Of Malaga Galatasaray In Pole Position To Sign Nigeria Olympic Star Imoh Ezekiel Ahead Of Malaga - Nigerian News I Nigerian Newspaper I NIGERIAN NEWS 360

Ezekiel ho iyi transfer

Turkish Super Lig giants Galatasaray are reportedly few details away from signing Imoh Ezekiel from Qatari side Al-Arabi according to reports sourced by Owngoalnigeria.com editorial team.

Ezekiel is reportedly the main target of coach ‎Igor Tudor who according to babaspor has personally requested for the 23 year old who also confirmed his desire to return back to Europe.

Brezilya'da yayın yapan O Estado de S. Paulo gazetesi, Nevzat'ın Maicon için yaptığı "Bırakın, Cimbom'a gidecem" haberini yalanlamış.

Haberde Maicon'u Galatasaray ve F.Bahçe'nin istediği, 6M euro bonservis bedeli olduğunve Maicon'un Brezilya'da mutlu olduğu yazılmış.

İtalya'nın ciddi gazetelerinden Corriere del Mezzogiorno, Chiriches'in Türk basınında yazıldığı gibi Cimbom'a yakın falan olmadığını yazmış.

Roma Moreno icin 5.7 milyon euro ödemis diyolar

ulan Monchi

Bizimkiler kimseyi alamaz taraftarı oyalıyor şerefsizler

-Tapatalk-

1.2 milyona almışlar asdada

dursun gidip gençlerden, eskişehirden falan salak bir adama 5-6 verir gene

Elia yı keşke biz alsaydık o paraya hiç birşey. Garry denen heriften çok daha iyi bir kanat.

sent via GSC

Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenilememe kararı aldı. [aspor]

Sabri h.o

Hakikaten Elia ne güzel transfer oldu ya ligdeki savunmacıları döner döner bir daha çalımlar. Sen şimdi Belhanda'ya 6-7 milyon gömeceksin seneyi 5 gol 5 asistle bitirecek.

Elia'yı biz niye almadık

Dursun'un alma potansiyeli olan tüm adamlardan daha iyi?
Elia, ''Başka kulüpler ile de görüştüm ancak ilk günden bu yana Başakşehir'in benim için ısrar etmesi kararımda etkili oldu. Dirk Kuyt benim bu kararı almadan önemli rol oynadı. Başakşehir'de ödeme zorluğu olmadığını, aile kulübü olduğunu söyledi. Bu sebeple ben de buraya gelmeyi kabul ettim'' diye konuştu.

Sebebi bu olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt