Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi bizim yönetim beceremeyek acak Acerbi'nin aklını İnter çelmeden hemen istediği parayı verip getirin şu adamı

Eldeki tüm stoperleri gönder gerekirse

Sneijder'i yollamak isteyenler Dursun'u elestirmesin, tam anlamiyla da ayni kafadasiniz.
Kulupten daha unlu bir futbolcuyu yollayip onun maasini 2 tolga cigerci'ye vermek kadar sizin vizyonunuz malesef

Herkes kıçını kaldırmayan ve son 2 sezon yeterli performans göstermeyen veteranları sevmek zorunda değil ki renktaş

Kaldı ki burada onun yerine Ben Arfayi istiyoruz, Özer Hurmacıyı değil

Son düzenleme:
Sağ bek ve sol bek haberi çok az. Umarım Carole Sabri devam etmesini falan düşünmüyolardır. Yoksa bu beklerin yanına kimi alsan bi cacık olmaz bizden.

gobekli portakal ile yanyana oynatmaayi dusunuyr galiba tudor,ben acikcasi makul sartlarda alınırsa (ki max 4 milyon ero) son derece pozitifim..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis 3*4*2*1 gibi bir sistemde

Sneijder-Belhanda ön ikiliyle ne kadar hücum edip gol atabilicez ki ?

arkalarına imbula asamoah gibi üst düzey 2 adet nigga koy hucumun kralını yaparsın,selcuk tolga ile olmaz tabii ki

sneijder belhanda yanyana forvetin arkasında bunu düşünebilen varsa cidden allah akıl fikir versin diyorum önlerindeki forvetin mario jardel filan olması lazımki ancak yeterli düzeyde gol atalım

İstediğin oyuncular alınmıyorsa elindeki heriflere göre sistem kurmak zorundasın.

Üçlü defans oynayacağım diye ısrar ederse yeni sezonda yine vay halimize. Taraftar 4-4-2 ister oyuculara bakmadan, hoca 3lü savunma oynatmak ister oyunculara bakmadan. Nolacak halimiz.

sent via GSC

Aslında Sneijder konusunda çok kararsızım

Kariyeri Galatasaray'da yaptıkları futbolculuğu ile Sneijder kendi mevkisinde gelmiş geçmiş en önemli oyunculardan
Ama birde son 2 yıl halini aldığı aşırı ücreti büyük maçlarda sahada hayalet olmasını yaşının 33'e dayanmasını düşünüyorum

Hani bu kadar taraftarın sevdiği bu kadar astronomik maaş alan Sneijder bu yıl kopardığı maçlar Rizespor-alanya-akhisar-bursa gibi maçlar Sneijder kalitesinde bir adamın bjk-fb-başakşehir maçlarında filan iş yapması maçı koparması lazım

Eğer gerçekten bir yeniden oluşuma gidiliyorsa işe Sneijder-Selçuk'dan başlamak gerekir
Ama Dursun yönetiminde Sneijder gidip yerine Emre Akbaba gelecek bundan da eminim ...

arkalarına imbula asamoah gibi üst düzey 2 adet nigga koy hucumun kralını yaparsın,selcuk tolga ile olmaz tabii ki

Sneijder'in tek hücum meziyeti yaptığı assitler kaldı
Belhanda'nın ne vereceği kocaman bir soru işareti
Büyük ihtimal ile kanat/beklerde Carole gibi adamlar oynayacak olduğunuda düşünürsek

Imbula-Asamoah değilde Kante-Pogba olsa bu takım hücum edemez be reis ...

Bruma gidiyor yani kafadan rahat bi 15-20 arası gol katkısı eksiğimiz olacak takımda.

Bunun yerini Belhanda ile dolduramazsın. Yasin ve Garry ile de hayatta kompanse edemezsin.

Eh öte yandan Poldi de gitti oradan da yaz bi 10-15 civarı gol katkısı. Yani düz hesap bu iki ayrılık ile eksiğimiz yaklaşık 25-35 arası gol katkısı yeni sezonda.

Bu eksiği nasıl kompanse edeceğiz acaba.

sent via GSC

Bruma gidiyor yani kafadan rahat bi 15-20 arası gol katkısı eksiğimiz olacak takımda.

Bunun yerini Belhanda ile dolduramazsın. Yasin ve Garry ile de hayatta kompanse edemezsin.

Eh öte yandan Poldi de gitti oradan da yaz bi 10-15 civarı gol katkısı. Yani düz hesap bu iki ayrılık ile eksiğimiz yaklaşık 25-35 arası gol katkısı yeni sezonda.

sent via GSC

Kume dusecegiz desene ozaman tuh

Sneijder'in tek hücum meziyeti yaptığı assitler kaldı
Belhanda'nın ne vereceği kocaman bir soru işareti
Büyük ihtimal ile kanat/beklerde Carole gibi adamlar oynayacak olduğunuda düşünürsek

Imbula-Asamoah değilde Kante-Pogba olsa bu takım hücum edemez be reis ...
kanat bekler de oldukca mühim carole zarbiynen olmaz tabii

sent via GSC

Gomis Fransa Liginin tarihinde en cok gol atan 2. isim hatta Ibranin önünde. Ordan bi 20 gol yaz. Gomis gelirse kesinlikle skorer bir Kanat oyuncusu lazim. Sinan, Yasin filan toplasan 10-12 gol katkisi olur diye düsünüyorum.

Galatasaray, Giannelli Imbula'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için gündemine aldı. (Milliyet)

sneijder belhanda yanyana forvetin arkasında bunu düşünebilen varsa cidden allah akıl fikir versin diyorum önlerindeki forvetin mario jardel filan olması lazımki ancak yeterli düzeyde gol atalım

İyi bir Galatasaray'a karşı ligdeki 17 takımın hepsi kapanır kilitlemeye çalışır

Karşımızda kapanan 8-9 kişi ile defans yapan bir takıma karşı Sneijder-Belhanda-Gomis hattıyla ne yapabiliriz ki reis ? bu yılki Trabzon gibi 30-40 gol arasında kalırız ...
Gerçekten ilk önceliğimiz birkaç farklı taktik ile rakibin kilidini çözmek için çok farklı hamlelerimiz olması lazım

Ama Tudor tutturmuş 3-4-2-1 diye kurarlar belhanda-sneijder hücum hattını arkalarına koyarlar Selçuk-Tolga'yı kanatlar'da Carole gibi adamlar oynar ne hücum edebiliriz ne maç kazanabiliriz ...

kanat bekler de oldukca mühim carole zarbiynen olmaz tabii

Reis hani Ben Arfa-Brahimi gibi komple 2 hücum oyuncun olsa iyi bir Bacca gibi forvetin arkasında mükemmel olur
Ama Sneijder-Belhanda-Gomis gibi alakasın bir üçlü ile olmaz be ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt