Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis Fransa Liginin tarihinde en cok gol atan 2. isim hatta Ibranin önünde. Ordan bi 20 gol yaz. Gomis gelirse kesinlikle skorer bir Kanat oyuncusu lazim. Sinan, Yasin filan toplasan 10-12 gol katkisi olur diye düsünüyorum.
Gomis işi yatar.

sent via GSC

İyi bir Galatasaray'a karşı ligdeki 17 takımın hepsi kapanır kilitlemeye çalışır

Karşımızda kapanan 8-9 kişi ile defans yapan bir takıma karşı Sneijder-Belhanda-Gomis hattıyla ne yapabiliriz ki reis ? bu yılki Trabzon gibi 30-40 gol arasında kalırız ...
Gerçekten ilk önceliğimiz birkaç farklı taktik ile rakibin kilidini çözmek için çok farklı hamlelerimiz olması lazım

Ama Tudor tutturmuş 3-4-2-1 diye kurarlar belhanda-sneijder hücum hattını arkalarına koyarlar Selçuk-Tolga'yı kanatlar'da Carole gibi adamlar oynar ne hücum edebiliriz ne maç kazanabiliriz ...

bu 3-4-2-1 nerden çıktı çok merak ediyorum conteyse bunun kaynağı adam elindeki malzemeden ötürü böyle bir dizilişle oynadı. hadi tutturdu başarı sağladı diye bunu alıp gs gibi son yıllarda 4-4-2 dışında hiçbir dizilişte dikiş tutturamamış bir takıma uygulamak cidden saçma bir hadise. belhanda ve sneijder yanyana birbirlerini döverler seneye çok net söylüyorum

Bruma's transfer from Galatasaray to RB Leipzig for €12m could be confirmed today, according to Kicker.

O kadar adamın ismi geçti beni en fazla heyecanlandıran Visca oldu. İki kanatta da oynar. Defansa yardıma gelir, bekiyle oynamasını bilir tam takım oyuncusu ayrıca her sisteme uyar. Keşke almayı becerebilseler...

O kadar adamın ismi geçti beni en fazla heyecanlandıran Visca oldu. İki kanatta da oynar. Defansa yardıma gelir, bekiyle oynamasını bilir tam takım oyuncusu ayrıca her sisteme uyar. Keşke almayı becerebilseler...
En az 7-8 milyon € isterler

Ben Arfa'nın kendisi gelmez buraya,istemez
PHP:

Göztepe'nin ilk iki transfer hedefi; Hakan Balta ve Cenk Gönen. Oyuncuların menajerleriyle görüşmeler başladı. (CNNTURK)

Sat sat

cenki yollayıb harunu alalım seneye çok maça çıkacaz yedeğimizinde sağlam olması lazım

Gerçekten bu Üçlü defans düzeni Chelsea-Juve gibi takımları izleyip yanılıyoruz ama STSL'de Galatasaray'ın oynayabileceği bir sistem değil ki bu

EPL gibi kıran kırana tempolu geçen bir ligde bir sürü üst düzey rakibe karşı oynadığınız maçlarda

2 aşırı tempo yapabilecek önlü arkalı çalışabilcek kanat/bek
Sağlam stoper üçlüsü
Rakibi bozacak top yaptırmayacak 2 merkez orta saha
Önde iş bitirici 3 komple hücum oyuncusu

İle EPL'de iş yaparsın veya ilk önceliğin rakibi bozmak olduğu Serie A'da iş yaprsın kendinden güçlü rakiplere karşı UCL'de iş yaparsın

Ama Galatasaray'a karşı kitlenen tek amacı oyunu soğutmak vakit geçirmek olan rakiplere karşı hiçbir iş yapamazsın bu sistemle STSL'de 17 takımın hepsi iyi bir Galatasaray'a karşı defans yapar kapanır beklemeye çalışır bu sistemle rakibi bozmaya çalışayım tempo yapayım işin defans kısmını sağlam tutmaya çalışayım derken sana karşı kapanan rakiplere çoğu maçta bırak gol atmayı şut bile çekemezsin kaleye

Gerçekten Galatasaray'ın yapacağı şey belli büyük takımların hemen hepsininde kullandığı gibi 4-3-3
Nispeten komple bir santrafor
Skor üretebilen ters ayaklı 2 kanat/forvet
2 B2B karakterli çevik topu ileri taşıyan orta saha
1 defansı/top kapma becerisi üst düzey fizikli önlibero
Hücumcu 2 bek
2 sağlam stoper

Forvetteki üçlün iş bitirici olacak
Orta sahan topu ileri taşıyacak
Beklerin oyunu rakip sahaya yıkacak
Stoperlerin öne çıkacak

Böyle oyun anlayışları ile size karşı kapanan takımların kilidini açabilirsin

Tamam bu hemen olacak iş değil ama Dursun yönetimi sonrası adam akıllı bir yönetim bu sisteme uygun bir hoca ile yeni bir yapılanma ile 1-2 yıl süreyle istediğimiz düzeye gelebiliriz ...

cenki yollayıb harunu alalım seneye çok maça çıkacaz yedeğimizinde sağlam olması lazım

eray_iscan_3645.jpg

bu 3-4-2-1 nerden çıktı çok merak ediyorum conteyse bunun kaynağı adam elindeki malzemeden ötürü böyle bir dizilişle oynadı. hadi tutturdu başarı sağladı diye bunu alıp gs gibi son yıllarda 4-4-2 dışında hiçbir dizilişte dikiş tutturamamış bir takıma uygulamak cidden saçma bir hadise. belhanda ve sneijder yanyana birbirlerini döverler seneye çok net söylüyorum

Aynen öyle reis EPL'de üst düzey rakiplere karşı kıran kırana tempolu geçen maçlarda oynarsın bu sistemi Kante--Alonso-Moses-Matic gibi adamlarla rakibi bozmak için üçlü defansını sağlam tutarsın filan ama sana karşı kapanan rakiplere STSL'de taktik bilgisi sınırlı olan adamlarımız ile hayatta iş yapmaz bu sistem ...

Devre arasında bir genç yabancı oğlan almıştık kaleci ona ne oldu acaba ?

Kupa maçlarında önemsiz maçlarda filan kalede görmek isterim böyle bir oğlanı ...

Belhanda ve Sneijderli orta sahanın iş yapması için arkalarında en az Kante kadar iyi cdm lazım

Bu Maicon için 6.5 milyon €'ya bağlanma haberleri de yalan geliyor bana.
Adamı 1 sene önce 12 mil € ödeyerek almışlar 1 sene de ne değişti de değerinin yarısına yollayacaklar?

Emir Sarıgül: "Galatasaray Sabri'nin evidir, Galatasaray için yetişen nesillerin abisidir. O'nun Galatasaray'da kalmasını temenni ediyorum"

Hadi lan ordan

Bu Maicon için 6.5 milyon €'ya bağlanma haberleri de yalan geliyor bana.
Adamı 1 sene önce 12 mil € ödeyerek almışlar 1 sene de ne değişti de değerinin yarısına yollayacaklar?

O 6m haberi yalan zaten, medya salliyor iste, aynisini vitor hugo'da da yaptilar

Sao paulo 8den asagi birakmaz, yani imkansiz transferin pesinde kosuyoruz

Ayrıca neden kimsenin adı geçmiyor bilmiyorum ama bu takımın bekleri PTT 1.lig seviyesinde

Bize kesinlikle olmazsa olmaz 2 bek 2 stoper 2 orta saha gerekli ama hala kimsenin adı geçmiyor bekler&orta saha için ilginçtir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt