Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Face'te haberaslana göre Cenk gomis,belhanda,vlad ve clichy ile anlasmis ve dursunun onayi bekleniyormus,sayfayi bir yildir takip ediyorum,bazen sallasalarda fena degiller
clichy hariç hiçbiri beni heyecanlandırmıyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Face'te haberaslana göre Cenk gomis,belhanda,vlad ve clichy ile anlasmis ve dursunun onayi bekleniyormus,sayfayi bir yildir takip ediyorum,bazen sallasalarda fena degiller

Şimdi burun kıvırıyor gibi olacak ama

Gomis yaşlı-aşırı maaliyetli ve kesinlikle bizim oyun planımız ile uyuşmuyor
Belhanda ne Sneijder ne Bruma'nın yerini dolduramaz
Vlad =>teknik Semih kaya
Clichy bunlara bakarak daha iyi ama son zamanlarda gerçekten çok kötüydü oda ...

Skysports'ta yer alan habere göre; iki sezonda 69 lig maçında 22 gol atarak kendisini kanıtlayan 21 yaşındaki Lozano, M. City'le sözleşme imzaladıktan sonra iki sezonluğuna Hollanda takımlarından PSV'ye kiralanacak.

Valbuena: "Aykut Kocaman'la telefonda bir görüşmem oldu ve harika geçti. Bu büyük kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutlu olacağım."

:o

bu ne yaw hahaha
772aec7f5408d552587a09f79c2f9cb9.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, 2 sene daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş'ün 600 bin €'luk sözleşmesini 1 milyon €'ya çıkarma kararı aldı. Prim ve bonuslar hariç. (Milliyet)

Sarı-kırmızılılar'ın Kongolu golcü için zemin yokladığı vurgulandı. 1.85 boyundaki forvet, geçen sezon Dinamo Kiev'den kiralık gittiği Hull City'de 14 maçta şans bulurken, gol atamadı. Galatasaray'ın Gomis'te problem çıkması halinde Mbokani'yi değerlendirmeye alacağı öğrenildi. :))) haberlere bak ya ;)

LINCOLN‏ @lincoln1866 41 sn.41 saniye önceDaha fazla

Hiçbir temas uğraşmak yok böyle transfer biter mi bunların gücü ancak türk oyuncu almaya yeter yabancıların hiçbiri takmıyor bunları.
eger ki bu elemanın söyledikleri dogruysa durumumuz cok vahim :):)

Dogruysa degil kesin dogru. Bu arkadasin bunu bilip bilmesine gerek yok, ben de diyorum bunu 2 yildir burada.

Yurt disindan oyuncu almak icin becerikli olmak lazim, bunlarda ne beceri var ne de caba. Ugrasmiyorlar bir kere.

Hep yalan dolan. Cenk Ergün bos bos geziyor duruyor ne güzel.

Adem büyük tunay torun ne zaman kamp a katılacak püh be serdar özkanı geri alamamışız gençler kapmış neyse bizde sabrinin sözleşmesini uzatırız en iyi transferimiz olur. Türkiye ligini tanıyan oyuncularla şampiyon oluruz dursuncugum açıkladı nede olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt