Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy ve Gomis kesinlikle katkı verir. Vlad ve Belhanda için acele edilmemeli bence. Daha iyi alternatifler kovalanmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan hakkaten adem büyükü aliyoruz... haberler cogaldi saka maka... vay be

Ne onayini bekliyorlarmis ki bu yagli suratin?

Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbokani ilaç olur saçı olup da kel kalmak isteyenlere

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SAM_4802.JPG

valla bu yönetimin adem büyüğü alması bile başarıdır gözümde. çünkü bunların transfer yapabilecek basirette olduğunu sanmıyorum. ancak oyuncular kendi kendilerini transfer ettirmeleri lazım bize

Hatta 3,5 Milyon diye okumustum ben bir yerde.

Başakşehir, Elia'yı İstanbul'a getirdi

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ın ardından 2. olarak tamamalayan ve bir sonraski sezon daha iddialı bir kadro kurmaka isteyen Başakşehir, Feyenoord'dan Elia'ya imza attırmak için İstanbula getirdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[FONT=&quot]İstanbul ekibi [/FONT]Feyenoord[FONT=&quot]'da forma giyen [/FONT]Eljero Elia[FONT=&quot]'yı İstanbula getirdi. Menajeri [/FONT]Serkan Kulüp[FONT=&quot]'ün karşıladığı oyuncu Başakşehir yöneticileri ile görüşmek üzere Atattürk Havalimanı'ndan ayrıldı.[/FONT]

Bir milyon Euro maaş

[FONT=&quot]Taraflar arasındaki pürüzlerin tamamen giderildiği öğrenilirken menajeri [/FONT]Serkan Kulüp[FONT=&quot]’le dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen başarılı oyuncunun yarın kendisini 2 yıllığına Başakşehirli yapacak sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt