Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergün'ü telefona cenk çift boşluk ergün galatasray diye kaydeden adama güvenmek hata olacaktır

Cenk transfer yapmadan donmusse daha da transfer gorusmesi icin yollamasinlar. Bos masraf hep.

ne icin geziyor ki avrupayi, sonucta para verip almayacak miyiz? ayagina gidince bedavaya fln mi veriyorlar

ceng boşuna çıkmaz tv ye gomis bitmiş herald

cenk teker teker patlaticak ins

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım imzaları bilgisayarda atmışlar, isimlerin altında koca kırmızı çizgi var. Fake'leyene tavsiyem wordterk!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün bugün saat 19.05'te GS TV'de açıklamalarda bulunacak.

galatasaray-cenk-ergun-8129417921.jpg

Sabri'yi arayip seni gelecek sezon kadroda dusunmuyoruz demis

Okadar ulkeye gorusmeye gitti, bir tane transferi bile bitiremedi ama :D

ceng baba çıldırt bizi çoştur bizi headiiii

Cenk Ergün, Sabri ve Gomis'i açıklayacak yoksa şeyinde olup konuşmaz.

Gomis'le 1 aydir ilgilendiklerine göre bunlar maksimum 3 oyuncu falan alabilir bu dönem. 9 ilk 11 oyuncusu gerekliyken alacaklari 3 oyuncu da yasi gecmis yildizlar veya direkt olarak cöpler olacaktir.

Ergün, şu anda futbol direktörü olarak görev yapmaktadır.
Cenk Ergün evli, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca biliyor.

:38573:

çokda zor gol atar. 3-4-3 sevdasından vazgeçilmeli. Bu sisteme göre transfer yapılmamalı. 4'lü sistemlere göre yapılmalı. Buna göre yapılacak transferlerlede bir şekilde zorda kalınırsa 3'lüde oynanabilir.
bana kizma renktas, ben de begenmiyorum ama ona gore kadro kuruldugu da asikar gormezden gelmenin manasi yok :)

Sabri yi aciklar belki

KAP aciklamasi olmadan Gomis transferini anlatmaz

Son düzenleme:
Yarin divan varmis dursun sicti dedelerin beles cay icip havuza girdigi mekani berbat etti harabe olarak duruyor orasi cok hararetli gececek. Asiri sicak sebebiyle iptal edilebilir orayi bilemem sanarsin çölde toplaniyorlar buz gibi klimanin oldugu yerde toplanmayo basaramayan bir grup

Aysal 19:05 Terimi aciklamisti

Ergün 19:05 Sabriyle uzattiklarini aciklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt