Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandaya vereceğimiz parayı maximin ve ismaila sarra verek

tunay torun
ilgi alanımızda değil. sakin.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 13 haziran 2017 19:16)

O herifi beğenmeyen hâlâ kendini 2014 yılındaki Galatasaray olarak görüyor aga, o dönem de Gomis - Gomez - Gignac begenilmiyordu. :)

Gomis net iyi forvet.

aynen mustafa bey taraftar hala o kafadan çıkamadı ünalın çilek safsataları iyice piskolojisini bozdu taraftarın.. kimseyi beğenmez oldular.

36 yaşına kadar adama 15m € gömücez.
Köpek gibi borcumuz var daha halen mal mal yatışa gelen doymuş topçuları beslemekten bıkmadık.

31 yaşında Fransa lig 1 de 21 gol atmış adam marsilya yedek bırakacak diye ayrılıyor şuan zaten 2.7-2.8 net kazancı var adamın bu tarz yok 15 gömücez gibi yorumları doğru bulmuyorum kimlere ne paralar gömüldü iş yapacak adamlara gömelim biraz

aynen mustafa bey taraftar hala o kafadan çıkamadı ünalın çilek safsataları iyice piskolojisini bozdu taraftarın.. kimseyi beğenmez oldular.
Ünal dediğin adamın zamanında kulübün saygınlığına başarılarına oynadığı futbola marka değerine bakalım ilk önce.

DCJpeB1XUAAHWId.webp

Sampiyon belli, Ronaldoda gelse sampiyon olamayiz. Sizce aziz yildirim neden son gunlerde havlamaya basladi ve bugune kadar suskundu? iki yilda feneri sampiyon ederler, sonra onu birak bu iki yilda galatasarayi ilk 4e bile sokmazlar. Yok Galatasarayin finansal sorunu varmis, yok batacak. hadi lan diyorum !!

dusunun gecen sezon kac penaltimiz verilmedi?
mete kalkavan gibi onlarca otoban cocugu bi anda nerden hortlandi?

Bu ulkenin futboluna bile el koydular, bizimle alay edip adaya cami bile diktiler. bu ulkede boyun egersen agzini oksarlar, boyun egmezsen agzina verirler .
Bu duzen olacaksa sampiyon olmayalim, iyiki Galatasarayliyim. asla ne hakem ne tff nede baska etkenlerin yardimiyla sampiyon olduk.

Besiktasli cingeneyi dinledim dun, serefimiizle daha cok sampiyonluklar kazanacagiz. inanmiyorum, bir insanin midesi nekadar boyle genis olabilir yada o mideye neler girmistir ki oyle genis olmustur.

ondan transferi fenev yapmis bu yil

Son düzenleme:
Ünal dediğin adamın zamanında kulübün saygınlığına başarılarına oynadığı futbola marka değerine bakalım ilk önce.

eved 2 yıl da dünya devi olup 1 yılda kestaneye döndük ne dünya devliğiymiş ama tebrikler ünal prandellli ile cl alacaktık ama hükümed izin vermedi asddsdds

İmbula'yı menajerler kitlemeye çalışıyor diyenler var abi lütfen İmbula'yı kitlesin birileri bize

belhanda şov yapacak şov ..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qwadwo asamoah orta sahaya inanılmaz derecede güç katar

olmadı sol bekte iş yapar

mutlaka alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt