Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | Nice, Admir Mehmedi transferi için Bayer Leverkusen ile görüşüyor. #Ligue1

TRANSFER | @FCMetz kulübünün ardından @ToulouseFC de Jimmy Cabot'nun peşine düştü. #Ligue1

BİLGİ | @RCLens ile çok başarılı bir sezon geçiren Benjamin Bourigeaud (23) Rennes kulübü ile sağlık kontrolünden geçiyor. Açıklama yakın.

Ulan daha dun muhabettini yapiyoduk selcugun yerine ilac olurdu.

simdide albert brooks cikti. evveldende steve martin cikmisti

Favre hocam acaba ne yapacak o Mehmedi kazmasıyla. Onu da adam edersin sen ama yine de başkasını al.

sent via GSC

IMG_1810.webp

Bu yüzden Imbula mümkünse bonservisiyle beraber

TRANSFER | @lequipe gazetesi Rennes kulübünün İsmaïla Sarr ile ilgilendiğini ve 15M€'yu ödemeye hazır olduğunu iddia etti. #Ligue1

BİLGİ | Nice ve @Inter'in Dalbert transfer görüşmeleri tıkandı. Nice son olarak bir miktar para + Gabigol'ü kiralık olarak talep etmişti. #Ligue1

TRANSFER | Andre Ayew (27, West Ham) Marsilya'ya geri dönmek için menajeri aracılığıyla büyük çaba sarfediyor. #Ligue1

Dursun Özbek: "Bruma ile ilgili bir KAP açıklaması gireceğiz. Bonservisi, bonuslarla beraber 15 milyon euro."

Galatasarayda kongre üyeleri,yönetim kurulları ve başkanlarla birlikde taraftarda klübü batağa sürüklemiş ve halada sürüklüyordur, büyük bir ihtilal yaparak hepsini kapıya koyacağım,diktatörlüğümü ilan edip,hem başkan hemde teknik direktör hemde yönetim kurulu olup klübe önümüzdeki 10 yılda en az 3 CL şampiyonluğu alacağım...

Galatasarayda kongre üyeleri,yönetim kurulları ve başkanlarla birlikde taraftarda klübü batağa sürüklemiş ve halada sürüklüyordur, büyük bir ihtilal yaparak hepsini kapıya koyacağım,diktatörlüğümü ilan edip,hem başkan hemde teknik direktör hemde yönetim kurulu olup klübe önümüzdeki 10 yılda en az 3 CL şampiyonluğu alacağım...

YouTube

YouTube

Belcika medyasina gore bizimkiler trezeguet icin anderlecht ile gorusmek istemisler

Anderlecht'in hocasi trezeguet'i gelecek sezon kadroda dusunmuyormus, trezeguet'i biz ve eski takimi el ahly talip ama kendisi avrupa'da kalmak istiyormus, anderlecht oyuncuyu 3-4milyona birakabilir diyorlar

Bruma'nin yerini bu oyuncuyla doldurmak istiyorlar demek, video'da fena durmuyor

YouTube

Belcika medyasina gore bizimkiler trezeguet icin anderlecht ile gorusmek istemisler

Anderlecht'in hocasi trezeguet'i gelecek sezon kadroda dusunmuyormus, trezeguet'i biz ve eski takimi el ahly talip ama kendisi avrupa'da kalmak istiyormus, anderlecht oyuncuyu 3-4milyona birakabilir diyorlar

Bruma'nin yerini bu oyuncuyla doldurmak istiyorlar demek, video'da fena durmuyor

bunları bırakın,beni destekleyin Galatasarayı batıran bunakların alayını bakımevine mahkum edeceğim......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt