Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete scout başarısı filan değildir

Tete zaten bilinen bir oyuncu ...

İyi topçuydu Bruma yolu açık olsun.40 yılın başı elimize işe yarar wonderkid geldi ondan da toplasan 1 milyon euro anca kazandık.

Transfer / Stade Reims forma giyen Atila Turan, Kayserispor ile 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı

Bursaspor, Ganalı golcü Asamoah Gyan ile 2 yıllık sözleşme yaptı..

Çok sevdiğm oyuncu

22a2a1a66091601a93d5b7c86774d74e.png

Olympique Lyon yaptığı açıklamada kendileri ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Valbuena için Fenerbahçe'den 1.5 Milyon Euro alacaklarını ve ayrıca 1 Milyon Euro daha çeşitli şartlar oluşunca bonus kazanacakları belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Fenerbahçe şampiyon olursa Lyon için ödenecek 1.5 milyonun yanı sıra 1 milyon Euro daha ödenecek ve Valbuena'nın bonservis bedeli maliyeti toplam 2.5 milyon Euro'ya gelmiş olacak.

Brumayı severdim iyi oyuncuydu.Bence kendini kurtardı bu keşmekeşin içinde.

sence juanfran'mı tete mi

Yaşı genç ve potansiyelli adamların alınması benim için çok önemli reis ve üstelik defans olarak süper hızı fiziği var yaşına rağmen inanılmaz soğukkanlı bu yüzden Tete ama işte dediğim gibi iş hücum katkısı top taşıma orta açma gibi konulara gelince Tete çok silik kalıyor
Ama Juanfran hücumu iyi topla ilişkisi bayağı iyi orta açar ama onunda defansı kötü üstelik yaş 28-29

Corchia>Tete>Juanfran diye sıralarım ben reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt