Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tete daha 21 yaşında,hücumunu da geliştirir.Yaşı genç ve potansiyelli adamların alınması benim için çok önemli reis ve üstelik defans olarak süper hızı fiziği var yaşına rağmen inanılmaz soğukkanlı bu yüzden Tete ama işte dediğim gibi iş hücum katkısı top taşıma orta açma gibi konulara gelince Tete çok silik kalıyor
Ama Juanfran hücumu iyi topla ilişkisi bayağı iyi orta açar ama onunda defansı kötü üstelik yaş 28-29
Corchia>Tete>Juanfran diye sıralarım ben reis
Yaşı genç ve potansiyelli adamların alınması benim için çok önemli reis ve üstelik defans olarak süper hızı fiziği var yaşına rağmen inanılmaz soğukkanlı bu yüzden Tete ama işte dediğim gibi iş hücum katkısı top taşıma orta açma gibi konulara gelince Tete çok silik kalıyor
Ama Juanfran hücumu iyi topla ilişkisi bayağı iyi orta açar ama onunda defansı kötü üstelik yaş 28-29
Corchia>Tete>Juanfran diye sıralarım ben reis

bende öyle düşünüyorum. Juanfran hakkında bilgim yok o yüzden sorayım dedim, Tete kendisini hala geliştirme imkanına sahip
O son madde ne demek istiyor? Leipzig ile mac yapacagiz diye bize 1 milyon mu ödeyecekler.
tete daha 21 yaşında,hücumunu da geliştirir.
Tudor defansa çok önem veriyor bu yüzden defans dörtlüsü/üçlüsü artık ne oynayacaksa ilk önceliğinin defansı çok iyi adamlarla kuracağını düşünüyorum
Transfer-Acerbi-Serdar-Tete =>(sol bek içinde Tete gibi defansı çok kuvvetli bir oyuncu) gibi bir defans dörtlüsü ile defans çok sağlam olur