Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O son madde ne demek istiyor? Leipzig ile mac yapacagiz diye bize 1 milyon mu ödeyecekler.

Yaşı genç ve potansiyelli adamların alınması benim için çok önemli reis ve üstelik defans olarak süper hızı fiziği var yaşına rağmen inanılmaz soğukkanlı bu yüzden Tete ama işte dediğim gibi iş hücum katkısı top taşıma orta açma gibi konulara gelince Tete çok silik kalıyor
Ama Juanfran hücumu iyi topla ilişkisi bayağı iyi orta açar ama onunda defansı kötü üstelik yaş 28-29

Corchia>Tete>Juanfran diye sıralarım ben reis
tete daha 21 yaşında,hücumunu da geliştirir.

DCSgnMnXUAA-9uA.jpg

Yaşı genç ve potansiyelli adamların alınması benim için çok önemli reis ve üstelik defans olarak süper hızı fiziği var yaşına rağmen inanılmaz soğukkanlı bu yüzden Tete ama işte dediğim gibi iş hücum katkısı top taşıma orta açma gibi konulara gelince Tete çok silik kalıyor
Ama Juanfran hücumu iyi topla ilişkisi bayağı iyi orta açar ama onunda defansı kötü üstelik yaş 28-29

Corchia>Tete>Juanfran diye sıralarım ben reis

bende öyle düşünüyorum. Juanfran hakkında bilgim yok o yüzden sorayım dedim, Tete kendisini hala geliştirme imkanına sahip

Yani şu anlık 13 m bonservis ve üstelik o kadar maaş verdiğimiz Bruma'yı 12.5 a sattık

Yani şu anda belkide tarihimizin en büyük wonderkid futbolcusundan zarar ettik :red:

Yemin ediyorum ibretlik takımız varya ....

Anlaşma mallık resmen zarar ediyoruz.Ayrıca satıştan pay almamak büyük dangalaklık.Son maddenin amacı ne acaba hazırlık maçı yapacak mıyız kesin?

-Tapatalk-

Hazırlık maçı banko olacak heralde 1 gelecek oradan.Geri kalan 2 de cl grup aşaması katılımından gelir.Tabi kalabilirlerse.

Leipzig, 2022 yılına kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı her sezon için 500.000 €, Avrupa Ligi'ne katılacağı her sezon için 250.000 €.
Ödenen bonus miktarı 1.500.000 € seviyesine ulaştığında, başka bir bonus ödemesi yapılmayacak. Üst sınır 1.500.000 €.

bende öyle düşünüyorum. Juanfran hakkında bilgim yok o yüzden sorayım dedim, Tete kendisini hala geliştirme imkanına sahip

Tudor defansa çok önem veriyor bu yüzden defans dörtlüsü/üçlüsü artık ne oynayacaksa ilk önceliğinin defansı çok iyi adamlarla kuracağını düşünüyorum

Transfer-Acerbi-Serdar-Tete =>(sol bek içinde Tete gibi defansı çok kuvvetli bir oyuncu) gibi bir defans dörtlüsü ile defans çok sağlam olur

Hata Bruma'nın satışında değil senenin başından beri sözleşmeyi yenileyememekte...

RB Leipzig ile maç Almanya'da mı Türkiye'de mi acaba.

Tudor defansa çok önem veriyor bu yüzden defans dörtlüsü/üçlüsü artık ne oynayacaksa ilk önceliğinin defansı çok iyi adamlarla kuracağını düşünüyorum

Transfer-Acerbi-Serdar-Tete =>(sol bek içinde Tete gibi defansı çok kuvvetli bir oyuncu) gibi bir defans dörtlüsü ile defans çok sağlam olur

Acerbi değilde Maicon olacak o isim büyük ihtimal..

Tete falan gelecekse bize takımı pozisyona sokabilecek skora direkt katkı verebilecek kanat oyuncusu, ortasaha ve Gomis'in yanına bi alternatif lazım. Mücadele gücü, savunma gücü yüksek bir takım kuruyorsan ilerde ki oyuncuların atacağı her kurşunu isabetli atmalı o yüzden Belhanda'dan çekinmeye başladım. İyi oyuncu ama skor anlamında genel kariyerinde bile bir Sabri Sarıoğlu olamamış adam..

Büyük bir kar elde etmedik ama yapacağımız transferler için elimizi açtık Bruma sayesinde

Bruma - OUT
Podolski - OUT
Sirada Sneijder mi var?
Gelen kimse de YOK

15 milyon takımı düzeltmek için yetersiz ki.Bizim takımın 8 9 ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı var.Üstüne bi 15 daha koymak gerekir.Zaten 6 milyonu Belhandaya veriliecek.Dursun bu işin altından kalkamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt