Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe, Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı. [DHA]

:D :D

DCR-5QiXoAATxCt.jpg
bu kim knk

edit: Ha tunaymis

Bruma'nin anlaşması aslında 13,5 milyon net para. 1 milyon özel maç geliri Sporting'e para gitmesin diye konulmus. Kalan 1,5 milyonda 3 yıla ödenir.

mahmoud hassanı izledin mi hiç,anderletle görüşecekmişiz onun için

Belçika ligini takip ederdim televizyondan falan ama kendisi hakkında bi bilgim yok ya. Mouscron'da oynamış göze çarpmaması normal iyi bi takım değil ya tutarsa diye alınabilir yaşı itibariyle.. iyi izlemek lazım

Acerbi değilde Maicon olacak o isim büyük ihtimal..

Tete falan gelecekse bize takımı pozisyona sokabilecek skora direkt katkı verebilecek kanat oyuncusu, ortasaha ve Gomis'in yanına bi alternatif lazım. Mücadele gücü, savunma gücü yüksek bir takım kuruyorsan ilerde ki oyuncuların atacağı her kurşunu isabetli atmalı o yüzden Belhanda'dan çekinmeye başladım. İyi oyuncu ama skor anlamında genel kariyerinde bile bir Sabri Sarıoğlu olamamış adam..

Yani Tete nasıl olur sağ kanada Ben Arfa'yı alırsın defansif zaafiyetlerini tamamlaması için koyarsın arkasına Tete'yi tertemiz
Veya orta sahanı ofans olarak çok güçlü adamlardan kurarsın toplamak için defansı güçlü Tete gibi adamlar alırsın

Tolga-De Jong gibi bir orta sahaya birde Carole-Tete gibi bekler eklenirse vay halimize üstelik Bruma-Poldi gibi takımın en skorer 2 adamı gitti

Gidenler;

Josue
Salih
Sabri
Chedjou
Podolski (2.6 M)
Bruma (15 M)

Eldeki degerli oyuncular 2 3 sene icinde satildi yenisi alinmadikca elde para edecek oyuncu yok.suan olan oyuncularin hepsini bi yere satmaya calissak toplam 20m bonservis vermezler.

Yani Tete nasıl olur sağ kanada Ben Arfa'yı alırsın defansif zaafiyetlerini tamamlaması için koyarsın arkasına Tete'yi tertemiz
Veya orta sahanı ofans olarak çok güçlü adamlardan kurarsın toplamak için defansı güçlü Tete gibi adamlar alırsın

Tolga-De Jong gibi bir orta sahaya birde Carole-Tete gibi bekler eklenirse vay halimize üstelik Bruma-Poldi gibi takımın en skorer 2 adamı gitti

Ben Arfa 10 numara olarak olabilir onun dışında kısır olur takım geçen isimler Belhanda,Gomis çünkü. Gomis'i besleyebilmek için hızlı çıkan bir takım olmamız gerekiyor ileri. En az Garry kadar hızlı kanat oyuncuları lazım bize. Tudor'un 10 numaralı sisteme karşı olduğunu düşünürsek eğer olası bir Belhanda-Imbula-Kucka ortasahasının ilerisine hızlı, bitirici kanat oyuncuları gerek

Leipzig'in rekor transferleri:
15M€ Naby Keita
12.5M€Bruma [+2.5M€ bonus]
15M€ Oliver Burke
10M€ Timo Werner
10M€ Upamecano
8M€ Selke

Ben Arfa 10 numara olarak olabilir onun dışında kısır olur takım geçen isimler Belhanda,Gomis çünkü. Gomis'i besleyebilmek için hızlı çıkan bir takım olmamız gerekiyor ileri. En az Garry kadar hızlı kanat oyuncuları lazım bize. Tudor'un 10 numaralı sisteme karşı olduğunu düşünürsek eğer olası bir Belhanda-Imbula-Kucka ortasahasının ilerisine hızlı, bitirici kanat oyuncuları gerek
şu an adı geçen tek kanat mahmoud hassan.hocası istemiyomuş anderlette.3-4 milyona biter dediydi yusuf renkdaşımız

G.Saray'ın rekor satışları:
13M€ Arda
12.5M€ Bruma [+2.5M€ bonus]
8.1M€ Keita
8M€ Burak
6.5M€ Telles
6M€ Meira
5.5M€ M.Topal

İsmi geçen oyunculara bakıldığında Maicon,Belhanda,Gomis,Kucka,Imbula,Tete falan.. Koşan, mücadele eden bir takım çıkıyor ortaya. Bu takımın başarılı olması için önde basması lazım sahanın her yerinde o baskıyı rakibe hissettirmesi lazım. Tudor'un oyun felsefesine yakın bu düşünce. Agresif-çalışkan bir ortasaha, ileri-geri işini iyi yapan 2 bek, skora direkt olarak katkı verebilecek kanat oyuncuları ile bu takım çok rahat şampiyon olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt