Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma-Podolski-Josue-Salih-Sabri-Chedjou kesin olarak gitti

Muhtemelen gidebilecek olan Cenk-Eray-Koray-Hakan-Carole-Cavanda-De Jong-Birhan-Sneijder-Berk var

Bunlara Selçuk_Semih ikilisini de inşallah ekliycez İnşallah ....

Imbula ve Kucka alınabilcekse kesinlikle alınsın Josue 1 yıl daha kiralanmalı onların üstüne.

Ben Arfa 10 numara olarak olabilir onun dışında kısır olur takım geçen isimler Belhanda,Gomis çünkü. Gomis'i besleyebilmek için hızlı çıkan bir takım olmamız gerekiyor ileri. En az Garry kadar hızlı kanat oyuncuları lazım bize. Tudor'un 10 numaralı sisteme karşı olduğunu düşünürsek eğer olası bir Belhanda-Imbula-Kucka ortasahasının ilerisine hızlı, bitirici kanat oyuncuları gerek

Bilemiyorum reis Gomis'i Garry'ler ile filan beslemeye çalışmak çok zor Payet-Thauvin-Sanson gibi adamlar besliyordu onu OM'da

Gomis'in Eren'den çok bir farkı yok tip olarak tabi daha iyi forvet ama sen Gomis'i ceza sahası içerisinde gol pozisyonunda topla buluşturamazsan hiçbirşey yapamaz Gomis'te

Bizim hücum sıkıntımızı hala Eren'in kötü forvet olması zannediyor yöneticiler

Sen top forvete gelene kadar olan sıkıntıyı halledemediğin sürece Eren-Gomis değil J.Martinez gelse bile hiçbirşey değişmeyecek ...

DCOGfwZU0AAReQR.jpg

Bu takımdan ilk gidecek Selçuk ama masallah gitmeyecek herhalde..
Riva dan gelecek paraya el falan sürmesin bu çapsız Dursun...Adam da çap kalibre yok kimi gidip alacak oyuncu portföyü ne ki bu adamın...
Gram kadar umudum yok..Bildigim bisey var Biz veya şikeciler bu sene şampiyon olamazsa kıyamet kopar ham maddi hem manevi

SM-A310F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilemiyorum reis Gomis'i Garry'ler ile filan beslemeye çalışmak çok zor Payet-Thauvin-Sanson gibi adamlar besliyordu onu OM'da

Gomis'in Eren'den çok bir farkı yok tip olarak tabi daha iyi forvet ama sen Gomis'i ceza sahası içerisinde gol pozisyonunda topla buluşturamazsan hiçbirşey yapamaz Gomis'te

Bizim hücum sıkıntımızı hala Eren'in kötü forvet olması zannediyor yöneticiler

Sen top forvete gelene kadar olan sıkıntıyı halledemediğin sürece Eren-Gomis değil J.Martinez gelse bile hiçbirşey değişmeyecek ...

Garry'i sadece hızı olarak baz alırsak o hıza yakın oyuncular almalıyız diyorum yani. Bahsettiğin 3 oyuncuda teknik kapasitesi olarak çok yüksek düzeyde oyuncular bizede onlardan lazım. Şuana kadar geçen isimlerde ben öyle bi oyuncu görmedim Joel Campbell hariç

Transfer-Maicon-Serdar-Tete

Şeklinde bir defans hattı gayet iyi olurdu

Ama Tete hücum anlamında kısır olduğu için sol bek en azından J.Wıllems gibi hücumu güçlü bir bek olması lazım ...

ulen sezonu açtık transfer yok millet 2019-2020 de transfer olacak çocuk için 50m euro veriyor.

Tudor'un toplu hücum - toplu defans felsefesinde Tete gibi oyuncu önde iyi bir baskıda oluşturabilir, top kapmasıyla diğer özellikleriyle Kucka-Imbula ile 50 metrede savunma çizgisi yaparız yani.

Hazır olalım sırada Sneijder var

Dursun denen herif Galatasaray'ın tüm malını değerlerini satıp yemeyi kafasına koymuş 18 mayısda seçilmeyeceğini anladı gitmeden ne koparabilse kar diye uğraşıyor

Tudor-Sneijder ikilisinden birisi seneye eminim olmayacak bu ikili aynı anda yürümez ...

Hainler şimdi gider Bruma'nın parasını Belhanda'ya bayılır

Bu takımdan ilk gidecek Selçuk ama masallah gitmeyecek herhalde..
Riva dan gelecek paraya el falan sürmesin bu çapsız Dursun...Adam da çap kalibre yok kimi gidip alacak oyuncu portföyü ne ki bu adamın...
Gram kadar umudum yok..Bildigim bisey var Biz veya şikeciler bu sene şampiyon olamazsa kıyamet kopar ham maddi hem manevi

SM-A310F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rivadan para gelse ne olacak borcu 2.3milyar liraya cikarmis beyimiz. Süreç sonunda elimizdekileri verip basladigimiz borç miktarina geliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt