- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
GSCimbom @GSCForum
Igor Tudor, Ryan Donk ile Tarık Çamdal'ı kamp kadrosuna dahil etmeyecek.
kaynak ne, Murf mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom @GSCForum
Igor Tudor, Ryan Donk ile Tarık Çamdal'ı kamp kadrosuna dahil etmeyecek.
bu ara saygısız ve ahlaksız topçularla ilgiliyiz belli ki,alırsak yapacak bişey yok.izleyeceğiz.belhanda'da şikeci al birini vur ötekine. Olayı hatırlıyorum demek buymuş he
bu ara saygısız ve ahlaksız topçularla ilgiliyiz belli ki,alırsak yapacak bişey yok.izleyeceğiz.
aynensahada işini yaptığı sürece dışarda absürt bir olay yaşamassa sorun yok benim için ya şampiyon olalım yeter
Onları Hamza göndermedi yönetim gönderdi. Sepil kadroyu kendisi ve ekibi oluşturacaksa Hamzaoğlu iyi tercihHamza gelirse çıktıkları gibi düşerler Bursa zor kurtuldu dzudsak necid gibi adamları gönderdi saçma sapan yerlilerle mahvetti takımı
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Tete Maicon Serdar X
Imbula Kucka
Sinan Sneijder X
Gomis
Cenk-Ahmet-Linnes-Selçuk-Tolga-Garry-Eren
Macera aramaya gerek yok fazla.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
daha dün gece konuştuyduk onu@RCLens ile çok başarılı bir sezon geçiren Benjamin Bourigeaud (23) Rennes kulübü ile sağlık kontrolünden geçiyor.
Açıklama yakın. 3.5m€
Bilip bilmeden suraya isim yazmayin yaw
Mahmoud hassan dediginiz oyuncu kadinlarin tribunlerde isi yok diyen bir saygisiz,bize zeki cevik ve ahlakli oyuncular lazim
Ikisi beraber gelsin.Kucka veya Imbula dan birisinin gelmesiyle orta saha 2-3 tık yukarı çıkar
Göztepe hamzayla başlasın küme düşmesine iddiaya girerimOnları Hamza göndermedi yönetim gönderdi. Sepil kadroyu kendisi ve ekibi oluşturacaksa Hamzaoğlu iyi tercih
kıskandım.adamlarda hücum müthiş oldu.yusuf-castillo-bongonda-rodellegaTheo Bongonda zu Trabzonspor
@RCLens ile çok başarılı bir sezon geçiren Benjamin Bourigeaud (23) Rennes kulübü ile sağlık kontrolünden geçiyor.
Açıklama yakın. 3.5m€
Ikisi beraber gelsin.
GSC App VIP Edition 1.0 ™