- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Herhalde bi 3.5-4 isterdi yıllık. Bonservisi de 7-10 arası bişey olurdu tahminen.Belhanda bonservis +maas 18-20 civari diyelim. Ben arfa kaca patlardi bize ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhalde bi 3.5-4 isterdi yıllık. Bonservisi de 7-10 arası bişey olurdu tahminen.Belhanda bonservis +maas 18-20 civari diyelim. Ben arfa kaca patlardi bize ?
onu kimse bilmiyoBelhanda nerde oynayacak?
Düşük bi ihtimalle beraber oynayabilirler 4lü formasyonda. Tabi hayvan gibi orta sahalar gerekir.Sinoyu yolladık madem?
Belhanda bonservis +maas 18-20 civari diyelim. Ben arfa kaca patlardi bize ?
yerli transferi yokmuş.ama olursa da bilal başakçıoğlu ve barış atiki alırlar.1-2 tane yerli oyuncu transferi bekliyorum onlara fazla para bayılmasak bari. Aldıkları ücret, verilen bonservis fazla olunca çok ciddi baskı oluşuyor oyuncu üzerinde
Alt yapıdan 2 tane genci A takıma koysunlar daha iyi olur tabikiyerli transferi yokmuş.ama olursa da bilal başakçıoğlu ve barış atiki alırlar.
nevzat dindar
Pazartesi'ye kadar transferde önemli gelişmeler bekliyorum.. en az 2 imza olacağı söyleniyor..