Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sinan i topçu gibi ilk 11 e yazmayin gündüz ile akşam gibi ne bok oldugu belli değil

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Poldi ve wes in becerileriyle bedavadan 5 6 gol attı. Öööhh sinan yaa bu çocukta iş var yeaa 3 yıl oldu. Ziraat türkiye kupası oyuncusu maalesef

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harbi bombalar patlıyo bu sefer galiba

Acerbi ile Roma ilgileniyordu sonra Psv'den Moreno'yu aldılar Lyon ilgilniyor ama onlarda Bjk'den Marcelo'yu alacaklar galiba...fırsat bu fırsat 700bin kazanıyormuş bizim takım skalasında 1.75-2 civarına koşarak gelir

Imbula'yı Ahmet Bulut getirmeye çalışıyormuş

''sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış armindo tue na bangna bruma'yı leipzig'e 15 milyon euro'ya satan kişidir.

aynı zamanda imbula'yı getirmeye çalışıyor. başarır mı bilemem. zira geçen sezon lucas leiva için çok uğraşmış ancak başaramamıştı.'' (quakerboy)

Ulan hala sneijder yazan var adam koca lıgın ıcıne ettı oynamayacak tabı bu sezon yedek otursun

Acerbi'nin maçlarını izliyorum mükemmel bi sol stoper ya. Ayağını çok iyi kullanıyor

KÖtü sneijder lig bitince yıne kıymete bindi

Acerbiyi ikna etmek sıkıntı değil de kulübü ikna etmek zor olur 7-8 m euronun altına satmazlar

Sneijder yaptığı 15 asistin 8ini Akhisar+Alanyaspor maçlarında yapmış Belhanda ondan iyi demiyorum ama ona bel bağlayıp kadro oluşturmak riskli iş

Acerbi de gelirse Tete ile beraber üçlü savunma h.o.
En az bir hücumcu bek lazım olur ama hâlâ.

Acerbi iyi guzel de baska stoper alinmayacaksa yaninda bir mal ile oynayacak. Serdar malini saymiyorum bile bir muzmin sakati adam yerine koymam mumkun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt