Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir oyuncunun bonservisine 8 milyon EUR verecek güçteysek ve bu parayı Belhanda' ya veriyorsak, bunun adı düpedüz gerizekalılıktır ya da işin için pis işler vardır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerizekalilik. Komisyon olaylarina ben inanmiyorum. Dursun zaten futboldan anlamadigi belli anladigini da iddaa etmiyor. Cenk Ergun futboldan anlayan adama benziyor 8 veriyorsa o da gerizekali.
2 yılda 80 gol yiyorsan 8 m a ilk alacağın adam VİDA olmalıydı.. biz atanı satıp o bölgede kumar oynuyoruz hala.. 2 stoper iki bek ve selçuk değişmediği sürece önümüzdeki sezonu Okan buruk ile tamamlarız.
Aslinda tam tersi. Gomis kazma diye tarif edilen forvet tipine iyi bir ornek. Savasci mucadeleci ancak kazma. Ve bu tarz adamlar Turkiyede hep is yapmistir. Cok iyi transfer en az 20 gol bekliyorum
Lens iyi bi futbolcu olsa Sunderland elde malzeme olmamasına rağmen, küme oynayacağı bu kadar belliyken gidipte kiraya vermezdi bu adamı. Kötü oyuncu Avrupa için
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.