Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy'nin TR gelmesi imkansiz, kendinizi kandirmayin, en kotu Lpool'a imza atar.

Clichy gelmek isteyecek, aykut red edecek, yav he he.

Gomis'in güçlü yönleri
?????? Bitiricilik

Zayıf yönü
?????? Ofsayt farkındalığı
?????? Defansif katkı

Dursun acaba Florya'yı sattı parayı cukkaladı şov mu yapıyor lan :D
Çıkar kokusu..

Galatasaray ve Ajax, 21 yaşındaki sağ bek Kenny Tete için 3 M € + sonraki satışından pay almak üzere anlaştı. (De Telegraaf)

Bir oyuncunun bonservisine 8 milyon EUR verecek güçteysek ve bu parayı Belhanda' ya veriyorsak, bunun adı düpedüz gerizekalılıktır ya da işin için pis işler vardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerizekalilik. Komisyon olaylarina ben inanmiyorum. Dursun zaten futboldan anlamadigi belli anladigini da iddaa etmiyor. Cenk Ergun futboldan anlayan adama benziyor 8 veriyorsa o da gerizekali.

2 yılda 80 gol yiyorsan 8 m a ilk alacağın adam VİDA olmalıydı.. biz atanı satıp o bölgede kumar oynuyoruz hala.. 2 stoper iki bek ve selçuk değişmediği sürece önümüzdeki sezonu Okan buruk ile tamamlarız.

geçen akşam programda Cenk Ergün Bruma satışından sonra hareketlenme olacak tarzı birşey demişt ciddiye almamıştım adam haklıymış

Acerbi solak diye hatirliyorum. O vakit sol stoper olarak aliniyor.

Düşünsenize yıl 2020 Efsane Başkan Dursun Özbek diye anılıyor Cl'yi felan almışız :D

Galatasaray ve Ajax, 21 yaşındaki sağ bek Kenny Tete için 3 M € + sonraki satışından pay almak üzere anlaştı. (De Telegraaf)

Gomis'in güçlü yönleri
������ Bitiricilik

Zayıf yönü
������ Ofsayt farkındalığı
������ Defansif katkı

Aslinda tam tersi. Gomis kazma diye tarif edilen forvet tipine iyi bir ornek. Savasci mucadeleci ancak kazma. Ve bu tarz adamlar Turkiyede hep is yapmistir. Cok iyi transfer en az 20 gol bekliyorum

Lens kötü falan değil adam akıllı hücum oyuncusu olmayan takımda bile fark yarattı bir de düşünün yanında kaliteli 2 adam daha olursa napar bu ligde

Lens iyi bi futbolcu olsa Sunderland elde malzeme olmamasına rağmen, küme oynayacağı bu kadar belliyken gidipte kiraya vermezdi bu adamı. Kötü oyuncu Avrupa için

dursun show başlamış. riva ihalesinin olduğu günün gecesi transfer haberi bombardımanı. ilginç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt