- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
hakan balta göztepe ile görüşüyor.hamza orda zaten.koray kamptan sonra kiralanabilir.semihte kapının önüne konulur artık herhalde.Hakan balta koray semih hala duruyor bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan balta göztepe ile görüşüyor.hamza orda zaten.koray kamptan sonra kiralanabilir.semihte kapının önüne konulur artık herhalde.Hakan balta koray semih hala duruyor bu arada.
2 stoper alınacak diyorlardı belki??
maicon transferinde en son 6ye inilmiş.keşke olsa ikisi birden.maicon tam piskopat
Ersin Duzen dun Maicon icin sao paulo'ya 5m resmi teklifi illetigimizi soyledi
Bugun de DiMarzio Acerbi icin sassuolo ile gorustugumuzu yazdi
Bakalim hangisi alinacak
Zannetmiyorum
Serdar var
Semih var
Ahmet var
Koray var
Hakan var
Burdan 1 oyuncu giderse oda koray ya da hakan olur
David Amoyal'de Acerbi takım değiştirmek istiyor demiş. Adam 700-800 k maaş alıyor Acerbi'yi ikna ederiz de kulübü ne kadar ister orası belirler transferi
Umarım gelir
kesinlikle almamız lazım bu sene uefayıMaicon-Acerbi = UEFA
semih dayak yer,bi daha sahya çıkarsa.iş o noktaya geldi.2 stoper gelir.sakat serdar,ahmetle olmaz o iş.Zannetmiyorum
Serdar var
Semih var
Ahmet var
Koray var
Hakan var
Zannetmiyorum
Serdar var
Semih var
Ahmet var
Koray var
Hakan var
kesinlikle almamız lazım bu sene uefayı
Serdar Ahmet ikilisi kalıp diğer eldeki tüm çöpler gonderilebilirse Maicon maddi olarak zor değil
aynenTudorun ne vereceğini merakla bekliyorum,beklediğimiz baskılı-tempolu futbol oynatırsa ve denilen isimler alınırsa güzel ilerleriz avrupada.