Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Tete-Chirches-Acerbi-Clichy
Imbula-mecburen selcuk
Lens-Sneijder-Belhanda
Gomis

Sakatlik falan olmaz ise 80 den asagi puan toplamaz bu kadro. Bana kalsa Belhanda yerine Ben arfayi al ve Uefa kupasini zorla

Muslera
Imbula-mecburen selcuk
Lens-Sneijder-Belhanda
Gomis

Sakatlik falan olmaz ise 80 den asagi puan toplamaz bu kadro. Bana kalsa Belhanda yerine Ben arfayi al ve Uefa kupasini zorla
vallahi öyle.brumanın yerine oyuncu bakıyolar galiba.anderletin bırakmak istediği trezeguet diye birini almak istediğimizi yazmışlar.yetenekli gibi.kanatlar iyi olmak zorunda.

Muslera
Imbula-mecburen selcuk
Lens-Sneijder-Belhanda
Gomis

Selçuk belhanda ikilisi yerine daha düzgün adamlar olsa UEFA da bile iş yapar bu kadro

▓▒░ ▀▄▀▄ ⚽ ? ??? ? ? ? ????g ɑsℓɑиςɨʍвღʍ ▄▀▄▀░▒▓ ▄▀▄●└×►● ♥ ●◄×┘●▄▀▄ ◄█▓▒۩ GaLaTaSaRay۩░▒▓█► ✭☆✭☆**** ☆☆☆☆ ? ➡?[IGM][/IGM]

Ekli dosyalar

• IMG_20170615_031839_726.webp
    IMG_20170615_031839_726.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Twitter Fransa gündeminde Galatasaray TT olmuş.

Kac haftadir bosuna demiyorum bu UEFA bize mutlaka transfer cezasi vermeli. Yoksa yine savuracak bunlar sacmasapan adamlara bütün paralari.

Hadi lan Uefa bir halta yara da yapistir cezayi.

bu gece yine uyku yok renktaslar kap 5:15te acildiginda burada en az 170 kisi gormek istiyorum :uyy::uyy::uyy:

Cenk Ergün gomis,belhanda,imbula,maicon,kucka ve tete ile son detayları görüşmek için imza seferine çıktı(milliyet)

Insallah Tolga denen herif gider

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

beinsports bugün imbula,kucka,acerbi ve maicon hakkında haber verir inşallah.biraz fazla oldu ama olsun:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt