Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plan program yok ki hiç,herşey haziranda belli oluyor.

Emre Çolak:"Ben de o kulüpten ayrıldım, o nedenle bir şey söylemek istemiyorum ama bence şu anki bulunduğu durumu hak etmiyor Sabri ağabey."

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray ismini ağzına alamayacak kadar ne yaşatmışız buna

Konuşmasını bilmiyor davar

Avrupa görenin hemen bir yerleri kalkiyor bunlarda nasil bir karakter var ya

Le Temps (Tunus) | Aymen Abdennour Fransa ile Türkiye arasında kararsız kaldı. Marsilya, Lyon ya da Galatasaray..

DCWLIXvXoAAx-Od.jpg

Sabri öyle veya böyle bu takımın yıllar yılı parçası olmuş. Bu yönetim tarafından bu şekilde gönderilmeyi hak etmedi.

Podolski için veda turu yapiyorsan Sabri içinde yapacaksın aylar öncesinden adını koyup. Hepsi korkak lesh kargasi bunların.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabri bi y. haketmedi

En az dalga gecildigi kadar salak bi insan

Surekli bolunmelere sebep oldu ona takim icinde olay cikardi

Ins kulup bulamaz

burda yok sabri kalmaliydi yok veda turu yapilmaliydi
sabri bu kulübe ne kati tamam iyi niyetli olabilir ama yetenek olarak sifir eger profesyonel kulüpsek bize bi faydasi olmuyosa ki bence zaten vasatin altinda bi performans sergiledi hic duygusalik yapmadan gitmelidir
ben sabriyi bizim sag bekde görmeye tahamül edemiyordum bi sezon daha cekemezdim sacma sapan sutlari orta yapmayi bilmiyordu tek kisilik baraja takilan bi adam
cok iyi oldu gitmesi mümkünse kulübün önünden dahi gecmesin

Sabri döve döve gönderilmek dışında bir sey haketmedi.

Sabri kalacağına o kadar inanmış ki, yıllardır kafası rahat nasılsa imzalarlar gene diye düşünüyordu sanırım, kendin vedalaşsaydın Sabri o zaman son maçında Bruma gibi..

Sabri de Emre Çolak da halt ediyor. Kardeşim siz profesyonelsiniz göbekli göbekli milyonları alırken iyiydi. Aynı şekilde Emre çolak sözleşmesi biter bitmez çekip giderken bana veda yapılmadı bilmem ne goygoyu yapmadı. Futbolda dün yok, bugün vardır. Büyük kulüpler sürekli olarak kendini yenilemeli ve en iyi oyuncuları almalıdır. Senelerdir kadromuzda ve gayet vasat performanslar gösterdi Sabri. Plaketi verir veya en fazla bi özel maç yapar veda edersin. Giderken bile sorun çıkarıyor "reyiz"

Ben de Sabri'ye iyi veda edilmesi gerekiyor derim ama Çolak kim ki bilirkişi gibi fikrini soruyorlar. Aralarından biri de benim haddim değil deyip mikrofonu geri çevirmiyor.

Veda erkenden yapılsa Ua isimli taraftar grubu kesin twitter da gitmesin sabri diye kampanya başlatırdı Dursun bu konuda akıllılık yaptı adam da haklı localar iade ediliyorken 33 yaşındaki sağbeki tutmak mantıksız.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kaç tane transfere ihtiyacımız var ? 6 , 7 , 8 veya daha fazla. Takımın kimini üstüne kuruyorsunuz mesala. Selçuk ? S. Aziz ? , çok sancılı bir dönem bizi bekliyor. Ben size olacakları söyleyeyim : gelecek sene Beşiktaş , Fener şampiyonluk yarışında olur. Trabzon ve Başakşehir 3. lük için yarışır. Biz ise Antalya'nın gerisinde kalırız. Belki iyi bir başkan ve yerli bir teknik direktörle bu evreyi atlatabilirdik. Ama Dursun ve Tudor'dan hiç bir şey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt