Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak kalsaydı diyenler vardi. Defolsun gitsin adi köpek. Bir daha böyle şerefsizler gelmesin. Ben o kulüpten ayrıldım nedir lan pislik.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri de yetti artık. Kim gitse etik şekilde olmadı diyor. Ne yapılsın yani, kulübün tapusu mu size verilsin? Sana resmi siteden teşekkürler yayınlanmış, plaket verilecek denmis, ne bekliyorsun daha. İşiniz gücünüz takımı baltalamak. O kadar ekmek yediniz bu camiadan sizde saygı duyun artık alınan karara.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Bafetimbi Gomis yarın veya cumartesi İstanbul'da..

H.O

Herkesin gecen sene yalayip durdugu lassana mali 10 maca cikmis bu yil sene ortasinda da kovdular

Iyi iteleyeceklerdi bize bombos topcuyu

arkadas bursa gyan ile songu aliyor bizim transferlerden 10kat daha iyi hayret bisey

Galatasaray Gomis için Swensea'ye 2.5 milyon euro ödeyecek.. Fransız golcü senelik 3 milyon euro ve puan başı 5 bin euro.. 3 yıllık anlaşma

Belhanda için 8 milyon euro ve bir miktar bonus.. Faslı da haftasonu İstanbul'da..

Vah vah

Gomis'in maliyeti makul da Belhanda'da belli ki para gelince basmışlar

Maliyet tarafı bir kenara nasıl kullanacağı acaba Belhican'ı

Belhanda için 8 milyon euro ve bir miktar bonus.. Faslı da haftasonu İstanbul'da..

Vah vah
o stadi yikmazsaniz istanbulda en adi galatasaray taraftarlarsiniz, yetti artik bi cocuga kulübü emanet ettik icine sicti, bruma parasini belhandaya yatircagimiz aklimin ucuna gemezdi serefsiz git genc al, betrand traore, batshuayi, chamberlain lan topcumu yok o paraya

Sabri konusunda vefa felan hikaye gönderilme şekli gayet doğru parasını aldı işini yaptı bukadar
Olaya profesyonel bak
Oynadığını futbolun kat be kat fazlasını aldı eksik bile almadı
Onun yeteneğinde kişiler 1800 tl maaş alıyor bu yeteneğe bu kadar para bayıldık yıllarca
Öpüp başına koyaun

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Sabri'nin de o hesap. Beş para etmez trip yapıyor embesil.

Gomis in maliyeti iyi, Belhanda nin bonservisi cok kötü topcu olmamasina ragmen

Sabri Sarıoğlu: "Hoca beni istemiyormuş."

Ayhan Akman: "Olur mu ya, dur ben sana döneceğim."

Ayhan Akman: "Evet istemiyormuş." (Milliyet)

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt