Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Hassan Trezeguet (22) ile ilgileniyor. (7sur7)

Imbula çok iyi topçu besiktasın taliscaya yaptığı gibi 2 sene kiralayabilsek müthiş olur.

Sabri konusunda çok duygusal düşünüyor taraftar yaptıklarını mac sırasında tribünden herhangi birini alıp sana 1.5m verecez sahada dön dur desek yine yapardi herhangi birisi. Profesyonel oyuncu, oynadi, gerekte yoktu sözleşmesi bitti, gitti. Veda meda uğraşmaya değmez

Sabri konusunda çok duygusal düşünüyor taraftar yaptıklarını mac sırasında tribünden herhangi birini alıp sana 1.5m verecez sahada dön dur desek yine yapardi herhangi birisi. Profesyonel oyuncu, oynadi, gerekte yoktu sözleşmesi bitti, gitti. Veda meda uğraşmaya değmez

Çok yanlış düşünüyorsun,vasatta olsa 14 yıl oynayan oyuncu bir vedayı hakeder.Sonuçta sabri elinden geleni yaptı kapasitesi bu kadardı.

Ne alakası var ya Podolski 2 sene hizmet etti veda ettirdinde 14 sene kulüpte bulunmuş altyapından yetişmiş oyuncuya niye veda ettirmiyorsun ?

Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars:''Evet Galatasaray futbolcumuzu(Tete) istedi,görüşmeler sürüyor.''

8 milyon Belhandaya vermek nedir ya. 4 milyon Ben Arfa, 4 milyon Belhanda olsa süper olurdu. Her türlü bu fiyatlara satardık tutmasa bile. Ayrıca Acerbi dışında bi uzun stoper daha almak lazım. sezonda 50 maç oynuyoruz, bi sakatlansa Semih pusuda bekliyor. benim önerim Doria. Hem maliyeti nispeten düşük hem de iyi bir yedek olur. Ayrıca Brezilyalı en kötü stoper bile top tekniği iyi oluyor.

Ne alakası var ya Podolski 2 sene hizmet etti veda ettirdinde 14 sene kulüpte bulunmuş altyapından yetişmiş oyuncuya niye veda ettirmiyorsun ?

Benim vedadan kastım tribüne falan göndermek değil yalnız onlar küçücük şeyler. Veda maçı vs düzenlemekten bahsediyorum ben veya başka bir toplantı. Büyük takımlarda bu veda işleri böyle abartılmaz Casillas bile nasil gönderildi RM'de. Sabri'yi bir anda gittiğinde bu kadar değere bindirmek enteresan

DCWhvNsWAAAr2Gk.jpg

la şu sabriyi paylaşmayın artık lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt