Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip fırsatçı. Bitiriciliği iyi. Kafa golleri atıyor. Daha ne olsun ki. İyi besledikten sonra rahat 25 golü bulur...

Emre Çolak:"Ben de o kulüpten ayrıldım, o nedenle bir şey söylemek istemiyorum ama bence şu anki bulunduğu durumu hak etmiyor Sabri ağabey."

Diarranın menajerlik şirketi Ungeklart aynı zamanda Imbula, Sturaro, Ben Arfa ve Joel Campbell'in de haklarına sahip. Görüşme başka futbolcuya ilişkin olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben arfa olur ınsallah

kuckayı tudor cok istiyomuş nevzata göre.oyuncuyla anlaşıldıysa ,zaten söz konusu GS ise hamsiler az kenara çekilsin.

Hem Kucka hem İmbula Hem selçuk zor Selçuk takımın garanti gerçekçi kadrolar kurmak daha mantıklı gibi ya kucka gelir ki ts ile anlaştığı söyleniyor büyük ihtimal imbulayi aldık.

Selçuk İmbula olacak gibi.

Acerbi ya da maicon olursa defansda harika olur.

Sağ bek juafaran da yillarca a. madrid oynadı çok çok kötü bir bek değil, uefa için de türkiye ligi içinde gayet yeterli yaşından dolayı tete oluyorsa tercih tabiki edeceklerdir.

Belhanda Türkiye iş yapmama lüxü yok her türlü iş yapar mesele fiyati.

Gomis de bu ligde en az 15 20 gol atacak sağlam bir forvet.

bir iki tane de genç oyuncu alndı mı..

Bu takım şampiyon olur Galatasaray taraftarıyla inannırsa kadro mühenisliği güzel yapılıyorsa(şuan için dursunun yönetiminden hiç beklenmiyecek güzel hamleler) olur.

Bence güzel bir yıl bizi bekliyor.

Adı geçen isimlerle Galatasaray transferi güzel,
Bjk zaten kadrosu oturmuş bir iki takviye yaparlar.
fener de aykutu getirdi kötü bir hoca değil.
Başakşehir oturmuş kadro üzerine güzel transfer yapılıyor.

Galatasarayın durumuna göre(adi geçen isimler alınırsa) bu sene lig tv alınır.

Renktaş keşke o juanfran ateleticoda olan olsada alıcağımız deportivoda oynuyor a. Madriddeki gelse kimse teteyi tercih etmez zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amrabat-la-belhanda-yan-yana--372849.Jpeg

Agh aghhh Amrabat da olaydii varyaaaa

Fenerbahçe'de Lens defteri kapanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim Nabil Dirar transferine noktayı koyduktan sonra bir daha Hollandalı oyuncu ile temas kurmama kararı aldı.

:asd22:

Fenerbahçe'de Lens defteri kapanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim Nabil Dirar transferine noktayı koyduktan sonra bir daha Hollandalı oyuncu ile temas kurmama kararı aldı.

:asd22:
ortam hazırladılar da bizde uyanan yok.alsana clichy ve lensi..

Muslera
Serdar Acerbi Maicon
Juanfran Tolga Imbula Baba
Sneijder Belhanda
Gomis

Tek sıkıntı gomis den başka skorer adam yok.

Belhanda
Gomis Sinan

Gibi olsa daha iyi olur.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kucka-imbula orta sahasını izlemek nasip olur inş. Haydi dursun başkanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt