Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım ben yanılırım ama bu adam bizim aradığımız golcü değil diyorum halen ve açıkçası gelmesini istemiyorum

Videoda net görülüyor zaten bu adam bildiğin ceza sahası golcüsü biz zamanında bunun kralını almıştık Mario Jardel
fiziğiyle bile iş yapabilir gomis,ama tabi kanatlar beslemeli ki daha çok gol atsın.

Ptt liginde bile oynayamaz siz futbolu şaka falan mı sanıyosunuz hee salon futbolcusu gitsin realde oynasın

Yav yapmayın etmeyin sanki EPL'de oynuyoruz anasını satayım

Şu ligin yarısı topa bomba muamelesi yapıyor

Topu kullanmayı bilen Sneijder-Talisca-Q7 gibi toplasan 3-4 adam ya var ya yok

Sanki buraya gelip Kante-Ramos a filan karşı oynayacak

Acerbi Sassuolo bırakmak giderek yakındır. dün belirttiği gibi , bir ilgi varGalatasaray'ın eski AC Milan defans için ve şu anda spor müdürü neroverde arasında devam eden bir buluşma var Angelozzi teklifini görüşüyor ve oyuncunun ajan, Türk. o cautelando edilir arada Sassuolo ve ilk fikir Acerbi olan yerine Paletta , Milan'dan çıktı. Daha dün, aslında, savunucusu ajan ile bir ilk temas oldu. Hazırlamış almak istiyor Sassuolo, Acerbi sonra arama şimdiden başladı.

ceviri böyle :D

Yılda 3 gol ve 4 assist zor yapabilen oyuncuya 8 milyon vermek bu kulübe yakışır. Kimse Montpellier performansına aldanmasın, adeta Selçukun faslı versiyonu Belhanda.

8 milyon verebiliyorsan gidip Boudebouz denilen oyuncuyu neden istemiyoruz? Ligin üstünde o oyuncu.

Sassuolo nun sportif direktörü, Acerbi nin menajeri ile görüsüyormus su an. Biz transfere yakinmisiz.

Acerbi KAP açıklaması gelse bile inanmayacağım gibi. Çünkü yağlı suratın çapını fazlasıyla aşacak bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt