Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'dan Orkan iddiasına Jet yalanlama;

"Orkan Çınar listede yok"
(Futbol Arena)

riva'dan 950 M tl kalıyormuş bize 175 milyon dolar kurum borcumuzu kapatacakmışız O da 600 milyon TL eder. Kalan 350 milyon(90 milyon euro) çarçur edilmemeli sıcak para olarak saklanmalı, bu sene kurulacak kadroyla ŞL'ye gidip gelecek sene bomba kadro kurulmalı.
ama tabi dursun beyimiz ne yapar bilinmez :)

Muslera Linnes Carole Cavanda De Jong Donk Sneijder Garry. 8 yabancı var cavanda de jong ve donkta düşünülmüyor sneijder meçhul. Harbi yabancı oyuncu kalmamış takımda. Linnes carole garry gibi adamlarda vasat topçular zaten

Acerbi ve Imbula bence olmazsa olmaz

Tete olmaz X olur Belhanda olmaz Y olur ama Acerbi ve Imbula transferleri için bütün fedakarlıklar yapılmalıdır

Orkan Çinar çöplerin gönderilmesi karşılığında gelirse hayır demem

Ama ekstra Orkan'a bonservis verecek durumda değiliz şu anda

olabilicek en kötü senaryo imbula olmaz ve kuckada trabzonspora giders yasanır

Yazdım yine yazıyorum. Tete bize uygun bir sağ bek olmaz. Hücum yönü çok kısıtlı bir adam.

olabilicek en kötü senaryo imbula olmaz ve kuckada trabzonspora giders yasanır
fazla kötü cidden,ama trabzon başkanı kucka hakkında konuştu,dinledim.zor işler,zaman alıyo.isimli oyuncuları almak kolay degil tarzı seyler söyledi.olumsuz onlar adına galiba.

Yav ne Orkanı Sinandan ne farkı var acaba Orkanın 2 yaş küçük olması dışında. İkisi de lakayıt, halı saha topçusu bana göre kanadat iki yönlü oynayabilecek gidip gelebilecek bi adam alsınlar 3-4-3 oynayacaksak.

Orkan filan boş iş, Cengiz ve Yusuf gibi kendini kanıtlamış Türk oyuncuları varken

3m filan çok Orkan'a

beinsportsda Galatasaraya geçildi mi lan?

beşiktaş kerem atakan kesgini almış bucadan..çok iyi transfer.u 17 avrupa şampiyonasında çok başarılıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt