Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız 1 tane bile yerli yeterli oyuncumuz yok. Çok büyük tehlike. Hele önümüzde ki yıllarda yabancı kısıtlaması gelirse ayvayı yeriz.

ilk dedigine katilirim yüzde yüz haklisin.
ve iyi oyuncuya para verilsin sözüde olabilir.
ama para taraftardan cikmadigi yanlis söz, stadi dolduran taraftar storelardan alis verisde yapan taraftar.
yani para sonucta taraftarin cebinde cikiyor onun icin parayi bosada harcayamazlar sonucta babalarin hayirina is yapmiyorlar.
yani bu sorumluluklari var.
Son kisim da dedigim gibi belki tam detayli konusmak gerekirse yinede senin dedigin gibi oldugunu dusunmuyorum tam olarak. Cunku bir spor kulubun cesitli kaynaklari vardir, elbette dedigin gibi taraftar kombine aliyor, forma satisi vb bunlar var evet. Ama buna guvenerek transfer yaptiklarini zannetmiyorum ki oyle taraftar sayesinde cok para kazanan bir kulub de degiliz.
O taraftar kotu oyuncu alininca da o maca gidiyor degisen bir sey yok yani :)

Kismen ayni dusuncedeyiz diyebiliriz.

Bana kalirsa bir takimin en son sorunu geri ikilidir. Bek, orta saha ve forvetin iyi oldugu vakit, hasbelkader takim savunmasi da isliyorsa, stoperlerin sadece hizli olmasi bile yetiyor. Sadece agir ise bazi sorunlar olabilir.

Yani yabanci siniri varken, ben Chedjou icin, yada herhangi bir stoper icin 6 + 2 vermezdim. Dany´den Chedjou´dan aldigimizin fazlasini bile aldik. Chedjou bize, bizde ona yaramadik. Basaksehir´de yine oynar oyununu.

Yine orta saha ve forvet, ve bek, doldurumamiz gereken en önemli mevki. Stoper alip büyük paraya, ve orayi eksik biraktigimiz vakit yine üzülürüz.

Bizim zaten yaklasik 4 senedir acik ara en büyük sorunumuz orta saha. Orta saha bir takimin kalbidir beynidir, orta sahan kötüyse hic birsey yapamazsin.

Iyi kaleci iyi forvet yetiyor denir ya bizim lig icin ben buna belirli bir yere kadar katilabilirim sadece. Orta sahan yoksa ne defansinin ne de ofansinin önemi kalmiyor.

Zaten sorun orada ya iyi oyuncu almiyorlar :D Paralari iyi oyunculara yatirsalar kimse bu kadar laf etmez zaten inan bana.
Vallah ben hic takilmam oyle seylere, tamam zengin bir kulub degiliz oyle bunu aliriz sunu da aliriz diyemiyoruz belki ama taraftar maliyet islerine fazla takilmamali. Iyi oyuncu alsinlar kac para olursa olsun, o oyuncu Galatasarayimiza yakisiyorsa ve isini yerine getiriyorsa kac lira aldiginin onemi olmamalidir. En azindan taraftar gozuyle bakarsak.

Bizim zaten yaklasik 4 senedir acik ara en büyük sorunumuz orta saha. Orta saha bir takimin kalbidir beynidir, orta sahan kötüyse hic birsey yapamazsin.

Iyi kaleci iyi forvet yetiyor denir ya bizim lig icin ben buna belirli bir yere kadar katilabilirim sadece. Orta sahan yoksa ne defansinin ne de ofansinin önemi kalmiyor.
hatırla Elano Arda Giovanni Baros Keita Nonda Kewell'ı olan takımın orta sahasını Sarp Barış ikilisiyle oluşturursan mal gibi bakarsın

Valla asıl önemli yıldız dedikleri ben arfa olsa efsane ötesi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız 1 tane bile yerli yeterli oyuncumuz yok. Çok büyük tehlike. Hele önümüzde ki yıllarda yabancı kısıtlaması gelirse ayvayı yeriz.
atalay,ozan,yunus,merih gökçimen,recep gül var.dert etme.bjk kerem atakanı aldı mesela,yetenekli.u 17 avrupa sampiyonasında biizmkilerle beraber oynuyodu ki bizde daha oben var,ramazan civelek var.süleyman luş var.yaşları geldi ..

fenerbahce solbek de almayacakmış.bunların para durumu sıkıntı galiba..

Selcuk'u kesebilecek bir oyuncu almadiklari surece bu takimdan yine bir sey olmaz bunu da soylemeden gecmeyelim. Iyi olsa kotu da olsa ilk 11 de adam, yeter ama. Zaten iyi maclari bir elin parmagini gecmez bir sezonda. Hele kornerlerde rakip takim oyuncusuna kafa vurdurmasi da beni deli ediyor. Yalandan ziplayan adam mi olur bir de kaptan. :asd:

Bence cok degil. Serdar ve Ahmet ikilisine 7 Milyon ödedik, ehh sonuc? Para önemli degil, kalite önemli.

Iyi para verip kaliteli ürün alirsan o kaliteli ürünü uzun müddet kullanabilirsin. Sen gidip iyi ve pahali mal alacagima ben o parayla 3 mal alirim ama kaliteden taviz veririm dersen iste sonun bizim gibi olur ve tabiri caizse MAL gibi ortada kalirsin.

Acerbi icin demiyorum bunu genel anlamda konusuyorum.

Serdar ve Ahmet ikilisine 7 Milyon ödedik , bir hatayı daha büyük bir hatayla örtmenin anlamı yok. Dediğim gibi aynı kalitede iki ürünü bir ürün fiyatına alabiliyorsan durup düşünmek lazım.

Yanlis bir algi zaten. Forvetimiz Baros/Nonda/Kewell ve kalecimiz de sanctisli takimla rezil olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt