Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tum dünyada ofans oyuncuları defans oyuncularından daha kıymetlidir.

Bu adam 29 yaşında ve bizim 22 yaşındaki Bruma dan aldığımız bonservis parasını istiyorlar.. Sence bu normalse sözüm yok..
konustugumuz oyuncu acerbi ..buna fazlasıyla değer oldugu için çok normal. ki şu an piyasa uçtu rakamlarda.yapabilcek bişey yok.

Gomis ve Belhanda tmmi beyler? Yeni girdik foruma

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

belhandaya eğer max 4-4.5m bonservis verilseydi kabul edebilirdim fakat 8m belhanda gibi birisi için çok fazla. fener bu adamla ilgilenirken 8m felan konuşuluyordu ki o zaman belhanda'nin piyasası çok daha yüksekti

- bu alana 5 layka reklam verilir -

Galatasaray Muhabiri Emre Kaplan: Bu arada Galatasaray'da asıl heyecan verici gelişme için hafta sonunu beklemekte fayda var.

• bu ve aykut ince de haftasonu demiş...

at babam at

Muslera
XXX - XXX - XXX
XXX - XXX - XXX - XXX
Sneijder - Belhanda
XXX

abi soyle bisey cok seksi olmaz mi yav bi ben mi etkileniyorum

Uğur Karakullukçu: ''Galatasaray son kurşununu attı, bundan sonrası çok önemli. Borçlar temizlenip ciddi yatırımlar yapılabilir.''

bak burda çok haklı.ulan dursunnn bi de elinde u 17 gibi bi hazine var.kıymetini bil lan

Aslinda Bruma'dan bosalan kanat kiralik formülüyle Su 3 futbolcudan birisiyle Güzel kapatilir:

-Delofeu (Milandaki kiralik macerasi sona erdi Evertonda is yapmaz belki 1 sene kiralanabilir)
-Lazar Markovic (Liverpool Cok büyük umutlarla almisti ta ki ezikler kariyerini bitirdi belki bizde canlanir)
-Lucas Vazquez (Ronaldo ve Bale varken Hic bir ise yaramaz belki beklemekten çürümesin diye Bize verirler bir sene)

Muslera
XXX - XXX - XXX
XXX - XXX - XXX - XXX
Sneijder - Belhanda
XXX

abi soyle bisey cok seksi olmaz mi yav bi ben mi etkileniyorum
Ben de etkileniyorum ama ürperiyorum ve korkular basıyor beni.

Üçlü defans için bize net 3 yeni stoper lazım.

sent via GSC

nevzat dindar
Gomis ve Belhanda'dan sonra Maicon transferinde de gelişmeler olumlu.. Brezilyalı için GS fiyat yükseltti..

5 gün önceki haberini yazıyo yine nevzat

nevzat dindar
Milan'dan Kucka için Galatasaray ile Trabzonspor rekabet halinde.. bakalım kim transfer edecek?

hamsiler avrupada bile yok,tükürem böle işe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt