Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.600
- 2.181
- 1.748
bu sene uefa kupasında en az yarı final oynanamız lazım transferde isimleri geçenlerle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki yazılan isimler alındı, ben bu sene şampiyon olmasak bile başarısız saymam, yeter ki mücadele etsinler. Sonuçta şu ana kadar ortaya konulan niyet yeni bir takım oluşturmak, takım bir birine alışana kadar sorunlar yaşayabilir. Tabi ben hala bu yönetim ve idari kadronun bu transferleri yapabileceğine pek inanmıyorum ama umarım bu sefer yanıltırlar.bu sene uefa kupasında en az yarı final oynanamız lazım transferde isimleri geçenlerle
İki tane kıytırık emekli topçu aldılar. Ha Gomis de 30 üstü ama 20 gol atmış. Kanatları yaşlı adamlara verdiler.Adamlar dirar ı bedavaya aldılar bonservis bedeli yok pehh
Tudor daha Bruma ve Sneijder gibi görece uysal profillerle anlaşamaz/idare edemezken bu ikinci adı problem olan adamı mı yönetecek?Belhanda icin 7-8 milyondan bahsediliyor,bu rakam banada fazla geliyor ama suda var,bu adam kieve giderek cok yanlis bir transfer yapti,göz önünden kayboldu,oraya gitmeseydi belki suan cok farkli yerlerde olabilirdi,o potansiyel var,birde keita transferni hatirlayin,onada 8 vermistik,zarar etmeden satmistik,belhandayi otuzlu yaslarda bile araplara satabiliriz bence
avatar-yorum uyumu superTudor daha Bruma ve Sneijder gibi görece uysal profillerle anlaşamaz/idare edemezken bu ikinci adı problem olan adamı mı yönetecek?
Ayrıca Kiev'de kalmadı Schalke ve Nantes'de oynadı kayda değer bir şey yapsa zaten bu adamlar tutardı ayrıca şu an almak istemeyen Araplar ne olacak da acaba 2 yıl sonra 30 yaşında filan olunca bu adamı almak isteyecek bu nasıl bir matematik? Şu an isteseler ve bizi tercih etse bir nebze anlarım da adamı tek isteyen enayi biziz ve 4 yıl önce aldıkları parayı veriyoruz.