Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.291
- 1.114
- 1.723
İmbula ve Maicon seviye atlatır
Keşke alabilsek
Keşke alabilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne biliyon bi bizim istedigimizi yavTudor daha Bruma ve Sneijder gibi görece uysal profillerle anlaşamaz/idare edemezken bu ikinci adı problem olan adamı mı yönetecek?
Ayrıca Kiev'de kalmadı Schalke ve Nantes'de oynadı kayda değer bir şey yapsa zaten bu adamlar tutardı ayrıca şu an almak istemeyen Araplar ne olacak da acaba 2 yıl sonra 30 yaşında filan olunca bu adamı almak isteyecek bu nasıl bir matematik? Şu an isteseler ve bizi tercih etse bir nebze anlarım da adamı tek isteyen enayi biziz ve 4 yıl önce aldıkları parayı veriyoruz.
Dünya üzerinde Belhanda'ya bizden başka 8 m veren enayinin olmadığını görmek için alim olmaya gerek yok. Bir tane olasılık söyle ki şunlar verebilir de haber filan istemiyorum senin öngörüne bile fitim?Ne biliyon bi bizim istedigimizi yav
~tap
Bruma onlarda olsaydı onuda en az 40 a okuturlardı.Benfica'nın 2010'dan beri sattığı en pahalı 11 futbolcu.
![]()
hadi bu neyse de asıl skandal Belhanda...Gomis, 2,5M € bonservis ve yıllık 3M € net ücret karşılığında 3 yıllığına Galatasaray'da. (Milliyet)
Bu rakamlar dogruysa iyi.
Bir şekilde mümkün olsa keşke kimseyi almasak, bugüne kadar inanılan tüm kutsal güçlere duam olsun lütfen bunların bu parayı kullanmasına izin vermeyin. Belhanda'ya 8 veren adamlardan transfer beklemek intiharla eşdeğer, hani sadece bu salaklarına bari fitim başka olmasın en azından kiralık filan alalım illa zorundaysak.
sağlık kontrolune filan girmemis
nasıl yani?sağlık kontrolune filan girmemis
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kandirildik..nasıl yani?
saglik kontrolune girmesinde bir sakinca yok, teklif yapmak icin sart kosmusuzdur