Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler linç edilmeyeceksem bir futbolsever olarak Sneijder'i Başakşehir'de görmek isterim. Tudor Sneijder'i sisteminde düşünmüyor, nerdeyse hepimiz hemfikiriz buna. Başakşehir ise Şampiyonlar Ligi'nde olacak bu sene. Sneijder'in maksimum performans vereceği birkaç senesi kaldı. Başakşehir'in sistemine cuk oturur ve Başakşehir'i Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım haline getirir diye düşünüyorum.

Beyler linç edilmeyeceksem bir futbolsever olarak Sneijder'i Başakşehir'de görmek isterim. Tudor Sneijder'i sisteminde düşünmüyor, nerdeyse hepimiz hemfikiriz buna. Başakşehir ise Şampiyonlar Ligi'nde olacak bu sene. Sneijder'in maksimum performans vereceği birkaç senesi kaldı. Başakşehir'in sistemine cuk oturur ve Başakşehir'i Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım haline getirir diye düşünüyorum.

Şimdi mi linç edilmek istersin biraz bekleyelim mi?

-Tapatalk-

Hızlı oynayan takım Başakşehir. Kanat organizasyonlarını ve pas oyununu iyi oynuyorlar. Bu hızlı pas oyununda Sneijder gibi bir isim oraya uygun gibi. Kanatları da etkili kullandıklarından bol bol şut imkanı da yakalar Sno reis. Bu imkanlar Şampiyonlar Ligi'inde çok önemli.

Hızlı oynayan takım Başakşehir. Kanat organizasyonlarını ve pas oyununu iyi oynuyorlar. Bu hızlı pas oyununda Sneijder gibi bir isim oraya uygun gibi. Kanatları da etkili kullandıklarından bol bol şut imkanı da yakalar Sno reis. Bu imkanlar Şampiyonlar Ligi'inde çok önemli.
Sneijder Basaksehire giderse sampion olurlar... bence sneijder cine fln gitsin para kazanalim

Şimdi mi linç edilmek istersin biraz bekleyelim mi?

-Tapatalk-

Abd'ye ya da başka takıma gideceğine sistemi olan ve oynayacağı bu sistemde zevk alan takıma gitmesi ve bir Türk takımını Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmesi beni mutlu eder. Oradan istediğimiz oyuncuları da alabilme ihtimali doğar böylelikle.

Sneijder'in Amerika'ya gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Kariyerinin son dünya kupasında da yer almak isteyecektir. Gerçi Hollanda turnuvaya bilet alabilir mi o da belirsiz.

Sneijder Basaksehire giderse sampion olurlar... bence sneijder cine fln gitsin para kazanalim

Doğru maddi açıdan baktığımızda fazla para kazanamayız ama Türk futbolu açısından gerçeklere de uygun olarak baktığımızda ben şahsen gitmesini isterim. Mossoro yerine Sneijder oynar. Aynı yaştalar üstelik. Sanki o takıma cuk oturacakmış ve o oyunda çok zevk verecekmiş gibi duruyor.

Sessizlik oldu bir anda transferde... Yarin aksam iyi haberrler bekliyorum

Abd'ye ya da başka takıma gideceğine sistemi olan ve oynayacağı bu sistemde zevk alan takıma gitmesi ve bir Türk takımını Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmesi beni mutlu eder. Oradan istediğimiz oyuncuları da alabilme ihtimali doğar böylelikle.

Sen mutlu olacaksın diye Başakşehir'i daha iyi yapıp Galatasaray'ı daha kötü mü yapalım? Sneijder gidecekse bile TSL den bir takıma gitmemeli.

-Tapatalk-

Sneijder bence ABD'ye gider.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sen mutlu olacaksın diye Başakşehir'i daha iyi yapıp Galatasaray'ı daha kötü mü yapalım? Sneijder gidecekse bile TSL den bir takıma gitmemeli.

-Tapatalk-

Başakşehir neden daha iyi durumda olmasın ki? Bir sönüp bir parlayan takımlar olacağına sürekli üst sıralara oynayacak kalitede takımların olması futbol zevki için önemli. Sürekli Galatasaray'ın şampiyon olduğu, diğer takımların futbol gücü olarak fos olduğu bir lig kimi tatmin eder ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt