Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani genç Asamoah'lar bulabilirsek wing-back ler için neden olmasın ? bulabilir miyiz imkansız bence Juve-Chelsea bile zar zor buluyor o derece komple kanat oyuncularını

Ayrıca bu düzende artık adı 3-4-3 tür 3-5-2 dir 3*4*2*1 dir ne olursa olsun önde hücum elemanlarının çok sağlam olması gerekiyor öyle Belhanda-Gomis-Sinan gibi adamlar ile olacak iş değil bu

Hazard gibi oyun kurucu da olacak-kanatta olacak-golcü kimliğide olacak
B.Peres
Júnior
Asamoah
Clichy
(...)

Brezilyalı Bekler güzel oluyor :D

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Son düzenleme:
3'lü savunma sistemindeki takım savunmasında yapılması gereken en önemli olay hava toplarını kazanmak ve orta sahadaki agresiflik. Pres gücüyle hareket edildiğinden karşı takım uzun topa zorlanıyor ve hava topu kaybetmemek çok önemli hale geliyor. Agresiflik ve top kazanabilme potansiyeli yüksek oyuncular ise savunmada az kişiyle kalınmaması için önemli. Savunmada fuleli fazla oyuncu olması gerekiyor. Selçuk İnan ve Sneijder'in 4'lü savunmada dahi ne aksaklıklara yol açtığını görüyoruzdur. 3'lü savunmada bu 2 isim aynı takımda nasıl olur tahmin edemiyorum :DD

aşağı yukarı şöyle bişey olur kadro

Muslera
Transfer-Serdar-Acerbi-Transfer
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry​

İnşallah o 2 bek Carole-Cavanda gibi salak saçma adamlar değilde Corchia gibi kalite adamlardan olur

Serdar, Tolga, Sinan var Sneijder yok :red:

B.Peres
Júnior
Asamoah

Brezilyalı Bekler güzel oluyor :D

İşte reis bonservisleride uçuk oluyor bu adamların yoksa piyasa da böyle oyuncu yok değil :)

Hem gerçekten bu sistemi oynamak için kadronun eksiksiz ve taktik bilgisi çok yüksek adamlar olması lazım

Bizim yerli eşşekler ile filan oynanacak sistem değil bu

Tabi bende isterim 3*4*3 gibi bir sistem görmeyi ne bileyim beklerde B.Peres-Asamoah gibi adamlar önde komple bir forvet oyuncusu Ben Arfa gibi hücum oyuncularıyla Acerbi gibi stoperler filan

Belki de kurulabilir böyle bir kadro başarıda gelir ama dediğim gibi çok zor be reis

İşte reis bonservisleride uçuk oluyor bu adamların yoksa piyasa da böyle oyuncu yok değil :)

Hem gerçekten bu sistemi oynamak için kadronun eksiksiz ve taktik bilgisi çok yüksek adamlar olması lazım

Bizim yerli eşşekler ile filan oynanacak sistem değil bu

Tabi bende isterim 3*4*3 gibi bir sistem görmeyi ne bileyim beklerde B.Peres-Asamoah gibi adamlar önde komple bir forvet oyuncusu Ben Arfa gibi hücum oyuncularıyla Acerbi gibi stoperler filan

Belki de kurulabilir böyle bir kadro başarıda gelir ama dediğim gibi çok zor be reis
Bence Garry oynar biraz toplanırsa.
Defansif oyunu fena değil.

Zaten 11 Transfer yapacak değiliz.

Chelsea de mesela bir ofansif (Moses) ve bir defansı WingBack var.

Bu merkez iskeleti kuralım, gerisi gelir.

__________Muslera
__________Acerbi
__________İmbula
__________Gomis

Kanatlara genç elemanlar gelebilir

Sabri - Selçuk -Hakan bu üçü giderse Sneijder'in gidişini kaile bile almam ama Selçuk kalır Sneijder giderse ana bacıdan girerim.

Bence Garry oynar biraz toplanırsa.
Defansif oyunu fena değil.

Zaten 11 Transfer yapacak değiliz.

Chelsea de mesela bir ofansif (Moses) ve bir defansı WingBack var.

Kaliteli adamlar alalım Galatasaray başarılı olsun da reis benim için 3'lü 4'lü pek önemi yok inan

_____________Muslera
_______Serdar_Maicon_Acerbi
Garry_____Kucka___İmbula____Linnes
________Sinan________Belhanda
_______________Gomis

6 İlk11 Transfer olur en fazla.

__________Muslera
__________Acerbi
__________İmbula
__________Gomis

şu iskelette para verib alacağın bir acerbi var imbulayı bnservisle alamayız zaten

Celladına aşık olmuşsa bir millet,ister ezan ister çan dinlet.İtiraz etmiyorsa, sürü gibi illet,müstehaktır ona her türlü zillet.
Vasfi Vural

Sneijder olayı ciddi mi kaynak nedir?

__________Muslera
__________Acerbi
__________İmbula
__________Gomis

Benim içinde Imbula-Acerbi ikilisi olmazsa olmaz inşallah gerçek olur bu 2 transfer

belhanda yerine başka bi isme versek o 7-8 milyonu daha iyi olur ben arfa yada bacca ya verip 2 forvete dönebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt