Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz belhanda'yi 8 milyon'a aliyoruz adamlar 6 milyon'a 2 tane tr ligi icin yeterli olacak kanat oyuncusu aldilar

Levent Tüzemen Gomis Belhanda bitti Maicon çok yakın dedi

Zoran Tosic ile de ilgili bişey dedi ama tam anlayamadım orasını

Balon bile patlatmayi beceremeyen Dursun bonbalari patlatti mi?

Im Bula, Kucka, Acerbi, Belmanda, Maicon, Pazdan, Huanfran geldi mi?

CkhWScXWkAQy6QG.jpg

Maicon gelsin

Çok heveslenmissiniz ama büyük hayal kırıklığına ugrayacaksiniz.

Şu an için kulüp ve oyuncu bazında anlaşılmış tek bir oyuncu bile yok.

Menajerler Galatasaray'i piyasa artırmak gazeteciler de rating almak için kullanıyor. Dursun da vakit geçirmek için

Uğur Meleke : Galatasaray'ın kurtuluşu futbolculara verilen maaşları azaltmak. Çoğu leş olan futbolculara yıllık 250M₺ ödüyorsun. (Life+TV)
Yine çok doğru konuşmuş. En başarılı olduğumuz Terim'in ilk döneminde de futbolcular maç başı ücret alıp idmanlarda bile köpek gibi mücadele ederdi. Şimdi ise yıllık garanti ücretini geçtim, attığı gol başına bile ücret veriyorlar.

Son düzenleme:
Maicon'u Acerbi'den daha iyi tanıyorum açıkçası onu isterim.

Asamoah bence Imbula'dan daha üstün oyuncu keşke onu da alabilsek. En azından bonservisini alma şansımız olur. Imbula 1 sene sonra yok.

Şino gidiyorsa onun tüm parası Ber Arfaya yatırılssın.Yahu şu adam alınsa kombine-vip-locaya %20-30 zam yappppppppp

Kucka kesinmi Ts ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iki kulüp ilişkisi olayı sadece Galatasaray için işliyor galiba? Fenerbahçe Beşiktaş kulüp ilişki demeden birbrilerinin istedikleri oyuncuları transfer ediyor mesela.

Konu Galatasaray olunca hep biz geri adım atıyoruz, örneğin Kucka. Bu bir yarişma, olaya böyle bakmak gerekir. Kuckayi istiyorsak gidip alacaksın. Kimse de sesini çikarmamalı.

Hiçkimseye para falan yatırılacağı yok. Bruma ve Riva çok konuşulmasın diye aynı gece 5/6 tane isim attılar ortaya. Takımda biraz iyi olan herkesin biletini kesiyorlar. Transfer yapacaklardır mutlaka ama öyle iyi isimler beklemeyelim. 1/2 milyonluk adamlara 5/6 verip birkaç tane tane de yurtiçi transfer yapıp kapatırlar olayı.

Gerçi bize de müstehak. Yani şunlara güvenmemek için daha kaç tane fiyaskoya imza atmaları gerek daha. Akıllanmıyoruz malesef. Yasak falan gelse de parayı çarçur etmeseler bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt