Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis’in menajeri Etienne Mendy: "1-2 gün içinde bir açıklama gelebilir. Galatasaray'a yakın gibiyiz. Düşünme aşamasındayız."
Etienne Mendy: "Marsilya'dan da bir teklif aldık ancak onların teklifinden ziyade, davranış biçimleri hoşumuza gitmedi." (beIN SPORTS)

Acıkcası ben Acerbi'yi hemen hemen hic tanımıyordum. Maicon hakkında az cok bilgim vardı. Tam bu ligin stoperi Maicon. Sertlik, fiziksel güc, cirkeflik, uzun boy, stoper icin ideal teknikle Maicon'un alınmasını isterdim. Acerbi bu kadar övülünce biraz araştırdım hatta youtubeden 2 maçının da ilkyarılarını izledim. Baya iyi bir oyuncu gibi duruyor. Sogukkanlı, surekli konsantre, ayağı cok temiz, sol ayaklı, uzun pas gönderebiliyor, savunma arkadaslarını surekli uyarıyor, boyu da uzun. 25-30 milyon eurolara stoper alamayacagımıza göre alabilecegimiz en kaliteli stoper gibi duruyor. Gönül ister ki ikisi de gelsin savunmada taş devrinden günümüze gecis yapalım tabi.

latest

İyi nöbetler :)

Başakşehir neden daha iyi durumda olmasın ki? Bir sönüp bir parlayan takımlar olacağına sürekli üst sıralara oynayacak kalitede takımların olması futbol zevki için önemli. Sürekli Galatasaray'ın şampiyon olduğu, diğer takımların futbol gücü olarak fos olduğu bir lig kimi tatmin eder ki?

Beni ziyadesiyle tatmin eder.

P9 Gscimbom Mobile

Bu gomis sonunda marsilyada kalır. Bizi kullanıyorlar gibi.

Gomis’in menajeri Etienne Mendy: "1-2 gün içinde bir açıklama gelebilir. Galatasaray'a yakın gibiyiz. Düşünme aşamasındayız."
Etienne Mendy: "Marsilya'dan da bir teklif aldık ancak onların teklifinden ziyade, davranış biçimleri hoşumuza gitmedi." (beIN SPORTS)
Demek saglik kontrolu falam hepsi hikaye?
Saglik kontrolune giren adam daha neyi dusunsun?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

ümit özat takımdan ayrılan ahmetle serdar yerine yine ahmetle serdar alıyormuş ahaha

mevkiye göre değil de isme göre transfer yapıyor galiba, serdar özkan ve ahmet ilhan özek bu arada

Gibi mi çok bariz ilkokul seviyesinde bir durum var ortada tespit için. Galatasaray'a yakın "gibiyiz" ama Marsilya'dan teklif aldık. Amadan öncesi genelde yalan olur ama bu cümlede bir yalana bile ihtiyaç yok durum açık seçik aşikar bu çomarlar elin vasatına bizi malzeme ediyor.

Hani nerede transferler, ulan beIN Sports!!!

Belhanda ve Gomis iyi oyuncular ama bazen forumda ikisine yapılan muamele biraz beklentiyi artırıyor gibi. Adebayor Eto filan Gomis ile ilgili hayal kurduruyor da yine de dikkat edelim. Bu iki oyuncu da çok üst düzey değiller.

Panige gerek yok as oyuncular da daha 26sina katilacakmis. 10 gün icinde en az 2 kisi aciklariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt