Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan o geldi bu geldi derken haziran bitecek yine.Gomise bile 1 aydır imza attıramadı beceriksiz herifler.Kuckayı da kaptırmışlar hamsi kafalara.

Elinde Carole olana Wiel bile fark yaratır. Clichy idare edilmesi gereken biri durumunda doymuş gelecek. Tudor fazla agresif bir karakter doğru yönetemezse çok takmaz paramı alır giderim der sahiplenmez. Aama motive edecek biçimde oynatırsa işimizi görür 3 sene daha.

İkna olmadım. Böyle tiplerden genellikle fayda gelmez. O maliyetle oyuncu mu yok?. Eldeki Carole' ü baz alacaksak, daha iyi yüzlercesi bulunur zaten...

Evren Göz: Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katacak.
(NTV Spor)

Ulan çok uyuz oluyorum şöyle haberlere,resmen bu umut satmaktır,kandırmaktır.Hayde ordan! .

bunu kendin duydun mu yoksa sadece twitter de mi yaziyor? yalan da olabilir

Clichy yerine Chelsea'dan Baba Rahman veya Kenedy'nin kiralanmasını tercih ederdim ama dogruysa maliyetini de görmek lazım tabi.

Galatasaray'ın tartışılan ismi Semih Kaya'ya İngiltere Premier Lig'den teklif var.

Sarı kırmızılı takımda son dönemde inişli çıkışlı performans sergileyen Semih Kaya için İngiltere Premier Lig'den West Ham kulübünün talip olduğu iddia edildi. Beşiktaş eski teknik direktörü Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibinin radarına giren Semih Kaya'nın teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Eğer Semih Kaya'nın ayrılığı gerçekleşirse, Galatasaray'ın stoper takviyesi 1'den 2'ye çıkacak. Bu transferlerden birinin Sassuolo forması giyen İtalyan savunmacı Francesco Acerbi olduğu öğrenildi.

TurkFutbol.Com Özel Haber

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali naci ve nevzat ta dahil muhabirlerin birsey bildigi yok

Mehmet özbek bunlara anlatiyor birseyler onlarda yaziyor

SON DAKİKA!
Clichy Galatasaray'a hayırlı olsun. (Ali Gümen-Galatasaray Genel Kurul Üyesi)
Bu ne lan zlatan muhabbeti gibi herkes bişey sallıyor.

Galatasaray'ın tartışılan ismi Semih Kaya'ya İngiltere Premier Lig'den teklif var.

Sarı kırmızılı takımda son dönemde inişli çıkışlı performans sergileyen Semih Kaya için İngiltere Premier Lig'den West Ham kulübünün talip olduğu iddia edildi. Beşiktaş eski teknik direktörü Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibinin radarına giren Semih Kaya'nın teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Eğer Semih Kaya'nın ayrılığı gerçekleşirse, Galatasaray'ın stoper takviyesi 1'den 2'ye çıkacak. Bu transferlerden birinin Sassuolo forması giyen İtalyan savunmacı Francesco Acerbi olduğu öğrenildi.

gerçekleşirse transfer döneminin en sevindirici gelişmesi olur

ancak bilicin bu kadar dangoz olduğunu zannetmiyorum

Gecikmiş 1 Nisan şakası mı bu?

sent via GSC

Yekta zu Fiorentina tarz uydurmadır

bunu kendin duydun mu yoksa sadece twitter de mi yaziyor? yalan da olabilir

Facebook'da gördüm,lakin sözüm sadece muhabire değil.Birde isim verip gerçekten böyle bir şey dememişse uydurma haberse bunu yapana iki kat uyuz oluyorum.

Sportnet HR:" Galatasaray hocası Igor Tudor, Juventus'ta yedek kalan Marko Pjaca'yı kiralamak istiyor."

wowwww

Twitter'da yazmış o Ali Gümen. Clichy geldi filan yazmış. Yanlız amk gazetesinde yazıyor. Fotomaç ve a spor kadar kolpa bir gazete. Ama adam aynı zamanda kongre üyesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt