- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Cidden inanıyormusunuz bunların Clichy'i alabileceğine,şahsen ben inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sportnet HR:" Galatasaray hocası Igor Tudor, Juventus'ta yedek kalan Marko Pjaca'yı kiralamak istiyor."
wowwww
başaksehir çekildi arada.olası şaşırmam.ama temkinli olalım.AMK Spor-Sözcü Gazetesi Galatasaray Editörü / Galatasaray Genel Kurul Üyesi:
Ali Gümen @Aligumen
O zaman Clichy hayırlı olsun diyelim detaylar yarın AMK'da
Ali Gümen @Aligumen
İlk kez transfer yazdım. Bana bu kadar sağlam haber gelmedikçe de yazmam. İşim transfer değil çünkü böyle bir bilgi alınca paylaştım
Acerbi Maicon İmbula üçlüsünü aynı anda transfer etme ihtimalimiz var mı sizce?
Pürüz çıkma ihtimali varsa niye hayırlı olsun diyon be adam"Clichy Galatasaray'a hayırlı olsun. Prüz çıkmazsa hafta içi açıklanır. Bende bir taraftarım. Ben de üzülürüm. Kaynak sağlam) " Mesut Yıldırım Sözcu GS muhabiri
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twitterdan 3-5 hesap takip edip ona göre konusan bu malin bisey bildigi yokEvren Göz: Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katacak.
(NTV Spor)
Ulan çok uyuz oluyorum şöyle haberlere,resmen bu umut satmaktır,kandırmaktır.Hayde ordan! .
Sportnet HR:" Galatasaray hocası Igor Tudor, Juventus'ta yedek kalan Marko Pjaca'yı kiralamak istiyor."
wowwww
Yazılanların hepsi gelsin. Banane parasından. Pjaca'sından,Acerbi'sine,Maicon'nundan,İmbula'sınanakadar.Hepsi gelsin.
başaksehir çekildi arada.olası şaşırmam.ama temkinli olalım.
Cidden inanıyormusunuz bunların Clichy'i alabileceğine,şahsen ben inanmıyorum.