Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.175
- 20.348
- 2.973
Çekilmese ne olur yahu? Başakşehir kim? Bunlara Dursun bile topçu kaptırmaz.başaksehir çekildi arada.olası şaşırmam.ama temkinli olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekilmese ne olur yahu? Başakşehir kim? Bunlara Dursun bile topçu kaptırmaz.başaksehir çekildi arada.olası şaşırmam.ama temkinli olalım.
Insallah"Clichy Galatasaray'a hayırlı olsun. Prüz çıkmazsa hafta içi açıklanır. Bende bir taraftarım. Ben de üzülürüm. Kaynak sağlam) " Mesut Yıldırım Sözcu GS muhabiri
Twitterda yazdı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor'un istediği bir isim değil tudor dan çok önce Galatasaray a önerilen bir isim.Belhanda tam çarçur transfer, stoper, ön libero mevkileri dururken. Bravo Tudor
Epl de kalmazsa üst düzey bir fransız veya İtalyan takıma gidecektir.
Orkan Çınar veya Adem bombası patlarBence 1 2 güne hiç ummadıgımız bir adam alıcaklar ve hepimiz sinirden küfürü basıcaz gibime geliyor
ben en çok asporun haftasonu bombasını merak ediyorum.hakan gündogara göre kırmızı falan değil ateş topuymuş.kendi totolarında patlamasın da..Bence 1 2 güne hiç ummadıgımız bir adam alıcaklar ve hepimiz sinirden küfürü basıcaz gibime geliyor
Clichy gelse çok iyi olur ama dediğin gibi zorClichy CL de oynayan bir takima gider. Hala avrupanin en iyi solbeklerinden biri. Ciddi piyasasi var bonservisi de yok.
Rakipler için göbeği betonlamak niyetindesin anlaşılan; kanattan gelseler, havaalanımız da betonlanmış olacak bu durumda!. Tam da böylesi lazım bizeAcerbi Maicon İmbula üçlüsünü aynı anda transfer etme ihtimalimiz var mı sizce?
...fenerin anlaşıp,aykutun veto ettiği veya son anda maliyetinden ötürü vazgeçtiği doğruysa biz de anlaşabiliriz clichy ile.fenerde biz de avrupa ligindeyiz neticede.bakalım..Clichy CL de oynayan bir takima gider. Hala avrupanin en iyi solbeklerinden biri. Ciddi piyasasi var bonservisi de yok.