Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren göz ağzından yazılan haberler yalan.

Adam bodrumda tatilde sin bir haftadır işle ilgili tweeti yok.

Clichy haberleri uydurma , yazan adamların bakmayın kongre üyesi olduklarına. Mehmet kocarslan da kongre üyesiydi ama kendisi fenerlidir ve aidatını hiç ödemez.

Bjk tayfasından ciddi bir trolleme operasyonu var şu anda.

Dünya yıldızı tranafer edilecek haberleri hep goy goy

bu nevzad dayak istiyor artık ama bu dedikleri olmazsa bütün sosyal mecralardan anasına sövecem
Ben de demiştim geçen bu Ali Naci ve Nevzat denen şerefsiz ikili en az Dursun kadar dayak yemeyi hak ediyorlar.

Birincisi paralı kalemler oldukları için ikincisi de mal oldukları için.

sent via GSC

...
b8693de7bddb83f84119812c4f692e00.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı şeyleri böyle beklerim images (9).webp

İmbulayı alsınlar diğerlerini almasalar da olur Clichy baya doymuş adam buraya oynamaya geleceğini sanmıyorum

belhanda da biişey yoktur.kitlediler onu bizeeeee.adam geçen çıktı daha maça.en kötü ishal olmuştur.
Bence Belhanda herkese kapakları takacak :D
Maliyet olarak sıkıntı ama bence coşacak burda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Evren göz ağzından yazılan haberler yalan.

Adam bodrumda tatilde sin bir haftadır işle ilgili tweeti yok.

Clichy haberleri uydurma , yazan adamların bakmayın kongre üyesi olduklarına. Mehmet kocarslan da kongre üyesiydi ama kendisi fenerlidir ve aidatını hiç ödemez.

Bjk tayfasından ciddi bir trolleme operasyonu var şu anda.

Dünya yıldızı tranafer edilecek haberleri hep goy goy
evrenin artık pek bilgisi yok.bişey bilmiyo.clichy dogru olabilir.asporu ise ne sallayacak diye merak ediyoruz sadece.

Bence Belhanda herkese kapakları takacak

belhandayı bize kitlemiş olsalar da ben de aynı fikirdeyim seninle.sene sonu da biçok alıcısı olacak büyük ihtimal.

Hajduk altyapısından çıkan Dinamo forması da giyen Franko Andrijasevic, Rijeka'dan Standard Liege kulübüne 4,5 Milyon Euro'ya transfer oldu.

imbula nice ye gitmis herhal, nevzat dayak istiyor,serrefsiz aleni tassak geciyor

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Belhanda herkese kapakları takacak :D

Ya 1-2 çatala taksın, golü attıktan sonra klasik gol sevinci olan taklasını falan atsın bak o zaman millet nasıl gaza geliyor.

Belhanda boş adam değil.

Clichy nin doymuş olduğunu nasıl ölçtünüz de belirlediniz de şaşırıyorum açıkçası.

sent via GSC

Nevzat çok iddialı sallıyor bence bildiğin ya tutarsa haberleri .

Gomis ya cuma ya cts İstanbul'da demişti yarın göreceğiz o tweeti silecek mi ama çok kaypak adam.

Clichy haberlerine hiç inanmayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt