Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzata göre gomis cuma ya da cmt İstanbula geliyordu bakalım yine nasıl kıvıracak

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gael-Clichy-777556.jpg

Bu Gomis barzosu inşallah gelmez. Yeminle şimdiden tiksindirdi kendinden. Sanki bana Zlatan anasını satayım.

İmbula'nın Nice'a transferinden çok Kucka'nın Trabzon'a gitmesine üzülürüm. Başından beri Kucka transferini daha olası görüyordum çünkü.

Bunlar kuckayi ts ye birakir demistim iyi iliski hukumet vs abv dursun imbulayi da alamicaksin..paralari stopere yatirip selcuk tolgaya kalacaz yine

Bu Gomis barzosu inşallah gelmez. Yeminle şimdiden tiksindirdi kendinden. Sanki bana Zlatan anasını satayım.

Emin ol ki menajerler yüzünden böyle oluyor, bruma menajeri diretmeseydi sezon içinde yeni sözleşmeyi imzalardı, ribery Marsilyaya kaçmazdı Vs... O yüzden oyuncuya ön yargılı olmam ama gelirse bile 6 ay sonra hemen transfer iddiaları ortaya atılır çünkü menajeri sorunlu.

Imbula'yi Nice istediyse alır Favre effect olur Imbula, bize kiralamazlar.

Ben bu yönetim kadar ezik yönetim görmedim arkadaş. Trabzonla aramız bozulmasın diye Kucka transferinden vazgeçip kaptırdık adamlara oyuncuyu. Bu nasıl aptallık, senin sportif başarıların mi önemli yoksa kulüp ilişkileri mi?

Ilişki de ilişki olsa, yıllardır ana avrat düz giriyorlar deplasmanda. Sen Galatasarayı yönetiyorsun, sen değil, Trabzon aradan çekilecek korkudan.

Gomis sağlam sorun çıkmaz onda belhanda'da çıktıgini sanmiyorum ama bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt