Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gidişle kimseyi alamıcaz orta sahaya kucka ımbula zorlasak alınabılırdı ıkısıde gelmeyecek belli gele gele gomis gelecek

Biraz olumsuz haber paylasin da Gerceklerle yüzleselim

Sakat adami aliyormusuz mesela

Renktaşlar Güzel Haxball oyunu için teşekkürler.

Beyler kürtaj fiyatlarını bilen var mı ortalama olarak?

ycamcimento.gif

Kötü geçen günün ardindan bi nöbete bakip neşelenelim dedim iyice içim karardı.Imbula ile kuckayi kaptirmamaliydik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bozgunculuk cikartmaya calisanlari dogramayi haric tutmus. Bozgunculuk cikarmaya calisan 1 hainin tecavuzu sonucu gelisecek bir hamilelik durumunda yapilmasi gerekenler izah edilmemis Murh. Murh bunlari ogrenmen gerekir ilerde lazim olur. Teco olacagindan degil de pek cok Alman hanimi hos edecegini dusundugumden. Sonra 10-15 cocukla karsimiza cikma

Bozgunculuk cikartmaya calisanlari dogramayi haric tutmus. Bozgunculuk cikarmaya calisan 1 hainin tecavuzu sonucu gelisecek bir hamilelik durumunda yapilmasi gerekenler izah edilmemis Murh. Murh bunlari ogrenmen gerekir ilerde lazim olur. Teco olacagindan degil de pek cok Alman hanimi hos edecegini dusundugumden. Sonra 10-15 cocukla karsimiza cikma
Günah çeşitlerinin zirve yaptığı şu döneme uyarlanması gerekiyor ama yazan bu işte. Artık anayasalar hüküm sürdüğü için tecavüzcü bir şerefsizi öldürmenin sonucu hapistir. Üstelik O'nun verdiği canı ondan başkası alamaz lakin durumdan duruma değişebilir.. O dönem mesela uyuşturucu var mıydı? Yoktu. Sonuç olarak insan olmayı öğrenmeliyiz. Kitaplara inanmayan iyi insanları dindar diye geçinip her türlü şarlatanlığı yapana tercih ederim. İyi forumlar.

Sent from my HTC 10 using GSCimbom mobile app

Günah çeşitlerinin zirve yaptığı şu döneme uyarlanması gerekiyor ama yazan bu işte. Artık anayasalar hüküm sürdüğü için tecavüzcü bir şerefsizi öldürmenin sonucu hapistir. Üstelik O'nun verdiği canı ondan başkası alamaz lakin durumdan duruma değişebilir.. O dönem mesela uyuşturucu var mıydı? Yoktu. Sonuç olarak insan olmayı öğrenmeliyiz. Kitaplara inanmayan iyi insanları dindar diye geçinip her türlü şarlatanlığı yapana tercih ederim. İyi forumlar.

Sent from my HTC 10 using GSCimbom mobile app

Güzel ahlak,terbiye ve akıl...Bu üçlü önemli bence.

Patlak haberler gelmeye baslamis anlasilan gercege donuyoruz

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Aksam bunlar sunlar dedik, sabah hepsi iptal.

Yarin sabriyle sozlesme imzalarlar

Imbula konusunda Nice haberi bana sallama geldi kendilerinin ayni bolgede oynayabilen en az 8 oyuncusu var. Imbulaya kalmadilar yani hemde kiralik olarak.

Zoran Tosic Championet'e yaptigi aciklamada Galatasaray ile anlastigini yalanladi, gorusulmemis bile.

Gomis ve Belhanda eger yalan olursa agir patlar dursum ve tayfasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt