Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı da acele edip panik yapıp çok para vermeyelim arkadaşlar bir yandan da onu istiyorum mesela Belhanda'yı 6'ya +2 bonusa bağlamak gerek
Acerbi 5 milyon cash +2 bonus

Yani hep şampiyon olursak bonusların işleyeceği zirveyi tekrar ele almak ve transfer masasında kulübü memnun etmek için böyle win win anlaşmalar yapmamız gerek..

Nasri asrın kazığı olur. Bu seneki birçok Sevilla kaçını izledim Çok güçsüz bitik durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL

Gsc Mobile App

Gomis
Belhanda
İmbula
Maicon
Kucka
Acerbi
Sağ Bek
Forvet

8 transfer yeterlimi sizce?

Muslera
Transfer... Maicon... Acerbi...Carole/Linnes
İmbula... Kucka
Sinan... Sneijder... Belhanda
Gomis

Cenk
Linnes..Serdar... Ahmet... Balta
Garry... Selçuk...Tolga... Yasin
Eren... Transfer

Yok abi al al yine eksik gibi bişiler.

Son düzenleme:
Gaël Clichy et Bafétimbi Gomis, convoités par Galatasaray, voilà Samir Nasri fortement désiré : les clubs de Galatasaray et Besiktas ont entamé les grandes manoeuvres à son sujet.

clichy için bizi aday göstermişler ama öyle di mi..adı geçiyo

Galatasaray tarafından istenen oyuncular demiş , fransız oyuncular olduğundan bahsedilmiş sanki

o lequipe haberinde clichyi de yazmışlar bize.demek ki haberler dogru.clichy de Galatasaray yolunda.inşallah ...

Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL

Gsc Mobile App

Kardeşim Dursun Özbek'in canı cehenneme ama şuanda para var para varsa herşeyi yaparsın her ihtimalde kongre var ve bu adamı kesinlikle başkan seçmezler bir daha..
Takım iyi olsun zaten başkansız da şampiyon olur umrumda değil Dursun Özbek yalnızca Galatasaray'ın güçlü kadrosu olmasını ve şu taraftarın yüzünün gülmesini istiyorum ben de dahil hepsi bu forumu bir yere sürüklediğimiz felan yok..
Ve geçen 2 yıl yaşadığımız tramvaları unutmaya niyetimizde..

dursun ve capsız yönetiminin isi degil bunlar.hep belli kalite,fransız ve o kültürün topcuları gundemdekiler,gomis,imbula,belhanda,clichy,vainqueur,nasri fln,kim yürütüyo bu isleri ecaba??

Nasri gelsinde iyice takım birbirine girsin mevzuya düşsün alacağımız oyuncunun kişiliği karakteri nasıl bir araştırın

Nasri kadar yetenekli bir oyuncuyu neden Pep City'de Sampaoli Sevilla'da tutmadı bir bakının

Bu adam İstanbul'a STSL'ye gelirse iyice boşverir takımın içine eder

Nasri gelsinde iyice takım birbirine girsin mevzuya düşsün alacağımız oyuncunun kişiliği karakteri nasıl bir araştırın

Nasri kadar yetenekli bir oyuncuyu neden Pep City'de Sampaoli Sevilla'da tutmadı bir bakının

Bu adam İstanbul'a STSL'ye gelirse iyice boşverir takımın içine eder
bana da tuhaf geldi nasri.ben lanis hagi ve zincenkonun gelmesinden yanayım.

dursun ve capsız yönetiminin isi degil bunlar.hep belli kalite,fransız ve o kültürün topcuları gundemdekiler,gomis,imbula,belhanda,clichy,vainqueur,nasri fln,kim yürütüyo bu isleri ecaba??

fft226_mf2964757.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt