Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasri kiralanmıycak.
Bu basiretsiz heriflerin o gelen parayı saçmasını istemiyorum ben de. O yüzden de transfer yapılmasına veya burada beklenilmesine karşıyım. Bu adam gidene kadar kimse gelmesin mümkünse.Kardeşim Dursun Özbek'in canı cehenneme ama şuanda para var para varsa herşeyi yaparsın her ihtimalde kongre var ve bu adamı kesinlikle başkan seçmezler bir daha..
Takım iyi olsun zaten başkansız da şampiyon olur umrumda değil Dursun Özbek yalnızca Galatasaray'ın güçlü kadrosu olmasını ve şu taraftarın yüzünün gülmesini istiyorum ben de dahil hepsi bu forumu bir yere sürüklediğimiz felan yok..
Ve geçen 2 yıl yaşadığımız tramvaları unutmaya niyetimizde..
ya tutarsa diyorsun ha Unsal?kap geliyor
Bu basiretsiz heriflerin o gelen parayı saçmasını istemiyorum ben de. O yüzden de transfer yapılmasına veya burada beklenilmesine karşıyım. Bu adam gidene kadar kimse gelmesin mümkünse.
Gsc Mobile App
bana da tuhaf geldi nasri.ben lanis hagi ve zincenkonun gelmesinden yanayım.
Konop sneijderin kanat hali sezonda 10 üzeri asist yapatBence Wesley'i tutup Belhanda yerine o çocuğa yürüseydik daha iyi olurdu gibi tam bir kanat oyuncusu..
Ligde kadayıf Babel bile neler yaptı düşünemiyorum bu ligde Knopu.
u 21 avrupa şampiyonasını izliyomuş bizimkiler.belki 1-2 genç alırlar.Valla zincenko gibi genç potansiyelli adamlar gelsin ciğerimi yesinler
Telles-Bruma gibi adamlardan hem oynarken hem satarken kazandıklarımız belli
Sinan mesela bu adamı beleşe aldık çok iyi paralara satabiliriz
Artık bizim son kontrat yüklü maaş veren takım olmaktan çıkmamız lazım 32 yaşında Gomis'e 16 milyon vereceğime
Gomis'in çapında gerekirse daha al versiyonu 18-25 yaşında adama 16 veririm çok daha iyi
zinchenko hakkındaki görüşler nelerdir manc camiasında
gelecekte silvanın falan yerine monte edilmesi düşünülen bir topçu mu yoksa alelade kiralanan bir genç mi
ben haber taşıyorum sadece.transfer nöbetinin özelliği bu.begenmiyosan engellersin beni.olur biter.Boş hayal satan Nevzat, Ali Naci ve Sergen gibilere 1 küfrü çok görmeyelim.
Haklısında dönen isimlere itirazın var mı?
Mesela gerçekten bu isimler takıma katılırsa takımın havası değişir mi sence?
u 21 avrupa şampiyonasını izliyomuş bizimkiler.belki 1-2 genç alırlar.