Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran varsa herşeyi yaparsın aga bu Dünya'da ve zaten gündemimizde olan eski günlerinde olmayan oyuncular o yüzden hepsinin gelme ihtimali var Clichy bile imkansız değil..

Kardeşim Dursun Özbek'in canı cehenneme ama şuanda para var para varsa herşeyi yaparsın her ihtimalde kongre var ve bu adamı kesinlikle başkan seçmezler bir daha..
Takım iyi olsun zaten başkansız da şampiyon olur umrumda değil Dursun Özbek yalnızca Galatasaray'ın güçlü kadrosu olmasını ve şu taraftarın yüzünün gülmesini istiyorum ben de dahil hepsi bu forumu bir yere sürüklediğimiz felan yok..
Ve geçen 2 yıl yaşadığımız tramvaları unutmaya niyetimizde..
Bu basiretsiz heriflerin o gelen parayı saçmasını istemiyorum ben de. O yüzden de transfer yapılmasına veya burada beklenilmesine karşıyım. Bu adam gidene kadar kimse gelmesin mümkünse.

Gsc Mobile App

o degil de fazladan bi 10 numara arayışındalar.halilovic,lanis hagi,zinchenko (kanatta da oynayabilyomuş)

genci,yaşlısı 10 numaranın peşine düşmüşler.madem sneijder gidecek al ben arfayı,lanis hagiyide kirala..zinchenkoya da yatırıp yap bruma sonrası.

Bu basiretsiz heriflerin o gelen parayı saçmasını istemiyorum ben de. O yüzden de transfer yapılmasına veya burada beklenilmesine karşıyım. Bu adam gidene kadar kimse gelmesin mümkünse.

Gsc Mobile App

Haklısında dönen isimlere itirazın var mı?
Mesela gerçekten bu isimler takıma katılırsa takımın havası değişir mi sence?

bana da tuhaf geldi nasri.ben lanis hagi ve zincenkonun gelmesinden yanayım.

Valla zincenko gibi genç potansiyelli adamlar gelsin ciğerimi yesinler

Telles-Bruma gibi adamlardan hem oynarken hem satarken kazandıklarımız belli
Sinan mesela bu adamı beleşe aldık çok iyi paralara satabiliriz

Artık bizim son kontrat yüklü maaş veren takım olmaktan çıkmamız lazım 32 yaşında Gomis'e 16 milyon vereceğime
Gomis'in çapında gerekirse daha al versiyonu 18-25 yaşında adama 16 veririm çok daha iyi

3.kez son 48 saat dönemine girmişiz.

Ayrıca bütün sene takım gençleşsin deyip Gomis, Clichy, Belhanda için beklemek de ayrı garip.

Gsc Mobile App

Valla zincenko gibi genç potansiyelli adamlar gelsin ciğerimi yesinler

Telles-Bruma gibi adamlardan hem oynarken hem satarken kazandıklarımız belli
Sinan mesela bu adamı beleşe aldık çok iyi paralara satabiliriz

Artık bizim son kontrat yüklü maaş veren takım olmaktan çıkmamız lazım 32 yaşında Gomis'e 16 milyon vereceğime
Gomis'in çapında gerekirse daha al versiyonu 18-25 yaşında adama 16 veririm çok daha iyi
u 21 avrupa şampiyonasını izliyomuş bizimkiler.belki 1-2 genç alırlar.

zinchenko hakkındaki görüşler nelerdir manc camiasında

gelecekte silvanın falan yerine monte edilmesi düşünülen bir topçu mu yoksa alelade kiralanan bir genç mi

Hiçbir fikrim yok o çocuğa ne olacağı hususunda. Pişsin diye PSV'ye yolladılar takıma girememiş, oynamadığı için mızmızlık etmiş genç takıma yollamışlar, bu sene de kiralamayacakmış PSV diye okumuştum.

Buraya da kiralayabilir, Girona'ya da yollayabilirler, Hollanda'ya da hiçbir fikrim yok.

Haklısında dönen isimlere itirazın var mı?
Mesela gerçekten bu isimler takıma katılırsa takımın havası değişir mi sence?

Imbula-Acerbi-Corchia gibi adamlar özellikle çok değiştirir takımın havasını ligin sıralamasını doğrudan etkiler bu adamlar

Ama bunlar sadece taraftarın gazını almak için verilen isimler bence
Acerbi ismi gündeme geldi taraftar çok istiyor ya mesela bu transferi 1-2 ay bunu ismiyle geçer sonra ya Acerbi para göz olur ya araya menajeri girdi olur ya Türkiye'nin terör ülkesin olduğu akıllarına gelir olmadı diye Donk vari bir adam daha alıp getirler sonra bizden önceki yönetim borç yaptı ama kur farkı var diye ağlarlar

u 21 avrupa şampiyonasını izliyomuş bizimkiler.belki 1-2 genç alırlar.

Valla bu yönetimden beklemeyeceğim hamleler

Eğer önceden gözlerine kestirdikleri 2-3 adam var bunları izlemeye gidiyorlarsa ne ala

Ama oraya gidelim gözümüze biri çarparsa alırız kafasındalar ise geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt