- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
F.B Muhabiri Senad Ok: "Clichy zaten zordu. Hasan Ali'nin kalması ile gündemden iyice düştü. Galatasaray futbolcuyu transfer etmek üzere."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama alınması zor adamlar,isteyenleri çok oluyor.
Ben bu konuya ilk defa böyle bir şey yazdım, genelde de okumuyorum zaten. Geçen sezon da Ben Arfalar, Maiconlar isimler havada uçuşuyordu gelen isimler belli. Bu şekilde yaparak Dursun'un ekmeğine yağ sürülüyor. Tıpkı sezon içinde galibiyet aldığımız maçlarda istifaya çağrılmaması gibi.
ülkemizde maaşlarda vergi olmadığından para için gelen geliyor işte son sözleşmelerini yapıyorlar burada yoksa hicbiri gelmez bu adamlarin bana gore
Evet Sinan Yorumu alalım
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
nasri geleceğine çürük portakal kalsın daha iyi. geçen sene sezonun başı hariç bok gibiydi. Ligin sonlarında oynatmadılar bile zaten. Nasriden bir halt olmaz.
Hemen alalım....geçen sezon Juventusun en iyisiydi gözümde....Dani Alves Juventus tan ayriliyor.
o değil de 2008 yazı geldi aklıma.rahmetli alparslan dikmen bi gazete köşesinde yazı yazıyodu o zaman galiba.ingiltereden bi yıldız alacagımızı söylemişti.sonra keweel gelmişti.o yaz yazlıkta her sabah bisikletle market giderdim gazte almaya .baptista haberleri çıkıyodu ya.gelmedi şerefsiz baptista![]()
Hemen alalım....geçen sezon Juventusun en iyisiydi gözümde....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Merhaba arkadaşlar.
Pazartesi sezonu açıyoruz. Açıkcası çıkan isimler güzel, hepsi gelirmi bilemiyorum. Ama açık konuşuyorum, Clichy, Maicon, Acerbi, Imbula, Belhanda ve Gomis gelip Sneijder giderse bunun ne anlamı kalır?
Aslında işte tam Sneijderlik kadro kuruyorsun bir kanat eklersen. Ama şimdi bu oyuncuları alıp Sneijder ve Bruma gidiyorsa hücumun 70% gitti demek. Yasin, Garry ve Sinana kanat mevkileri güvenilirmi allah aşkına? Yasinin bu takımda oynaması ayrı skandal benim gözümde.
Sneijder-Bruma ikilisi çok önemliydi. Bu takımın ofans sorunu yoktu forvet hariç. Brumayi kaybettik, Sneijder mutlaka kalmalı, dünya kupası var. Artı kanat eksikliğimiz var.
snejder büyük oyuncu belki o yüzden 2 10 numara bile alacaklar.ama brumanın yeri dolmadı.anderletli trezeguet ve kanatta da oynayabilen zinchenko gelirse sesimi çıkarmam.ilgileniyomuşuz ama bakalım..Hem Nasri hem Belhanda adı ciddi şekilde geçiyor zaten. Sneijder'e gitti gözüyle bakmak lazım artik kanımca. Zaten o gitmeden şunların maaslarida kolay kolay verilemez. 8m verip Belhanda yedek oynamayacagina gore Sneijder yolcu
evet. kucka'yı da trabzon ve antalya aynı anda almış, donk ile yola devamİmbula'da kirala konusunda sorun çıkaran Stoke City İmbula'nın maaşının yarısını verip Nice'ye mi kiralayacakmış