Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F.B Muhabiri Senad Ok: "Clichy zaten zordu. Hasan Ali'nin kalması ile gündemden iyice düştü. Galatasaray futbolcuyu transfer etmek üzere."

Ben bu konuya ilk defa böyle bir şey yazdım, genelde de okumuyorum zaten. Geçen sezon da Ben Arfalar, Maiconlar isimler havada uçuşuyordu gelen isimler belli. Bu şekilde yaparak Dursun'un ekmeğine yağ sürülüyor. Tıpkı sezon içinde galibiyet aldığımız maçlarda istifaya çağrılmaması gibi.

Abicim biz sade taraftarız. Biz ne yaparsak yapalım onun ekmeğine yağ süremeyiz. Zaten stadyum bomboş, forma satışları da herhalde düştü. Taraftarın bundan gayrı yapabileceği bir şey yok ki.

Ben bu aşırı karamsar havaya karşıyım. Bizim taraftar olarak bu kadar karamsar olmaya hakkımız yok. Bak koca Dortmund, Atletico Madrid küme düştüler de geri nasıl çıktılar ve devamında neler yaptılar. Onların taraftarı da bizim gibi davransaydı bugünleri görürler miydi?

Biz bir tarafımızı da yırtsak bu adam biz dedik diye gitmeyecek. Elimizdeki malzeme bu yani. Bu malzemeyle ne yapılabilir, bir şey yapılabilir mi bunları düşünmek istiyorum ben.

ülkemizde maaşlarda vergi olmadığından para için gelen geliyor işte son sözleşmelerini yapıyorlar burada yoksa hicbiri gelmez bu adamlarin bana gore

Aynen öyle,para olmasa bu lige kaliteli adamlar zor gelir,zaten yaşları biraz ilerleyince geliyorlar gençken almamız imkansız.

Dani Alves Juventus tan ayriliyor.

Nasri üst düzey bir oyuncu ama sniperın verdiği katkıyı verebilir mi değer mi gelince anlarız.

Dani Alves Juventus tan ayriliyor.

Yoksa

2ae3e1726080f55182dc729881b76367.jpg

Merhaba arkadaşlar.

Pazartesi sezonu açıyoruz. Açıkcası çıkan isimler güzel, hepsi gelirmi bilemiyorum. Ama açık konuşuyorum, Clichy, Maicon, Acerbi, Imbula, Belhanda ve Gomis gelip Sneijder giderse bunun ne anlamı kalır?

Aslında işte tam Sneijderlik kadro kuruyorsun bir kanat eklersen. Ama şimdi bu oyuncuları alıp Sneijder ve Bruma gidiyorsa hücumun 70% gitti demek. Yasin, Garry ve Sinana kanat mevkileri güvenilirmi allah aşkına? Yasinin bu takımda oynaması ayrı skandal benim gözümde.

Sneijder-Bruma ikilisi çok önemliydi. Bu takımın ofans sorunu yoktu forvet hariç. Brumayi kaybettik, Sneijder mutlaka kalmalı, dünya kupası var. Artı kanat eksikliğimiz var.

o değil de 2008 yazı geldi aklıma.rahmetli alparslan dikmen bi gazete köşesinde yazı yazıyodu o zaman galiba.ingiltereden bi yıldız alacagımızı söylemişti.sonra keweel gelmişti.o yaz yazlıkta her sabah bisikletle market giderdim gazte almaya .baptista haberleri çıkıyodu ya.gelmedi şerefsiz baptista:D

Hele o sari kirmizi baslikli morientes haberli gazeteler yokmu..

Merhaba arkadaşlar.

Pazartesi sezonu açıyoruz. Açıkcası çıkan isimler güzel, hepsi gelirmi bilemiyorum. Ama açık konuşuyorum, Clichy, Maicon, Acerbi, Imbula, Belhanda ve Gomis gelip Sneijder giderse bunun ne anlamı kalır?

Aslında işte tam Sneijderlik kadro kuruyorsun bir kanat eklersen. Ama şimdi bu oyuncuları alıp Sneijder ve Bruma gidiyorsa hücumun 70% gitti demek. Yasin, Garry ve Sinana kanat mevkileri güvenilirmi allah aşkına? Yasinin bu takımda oynaması ayrı skandal benim gözümde.

Sneijder-Bruma ikilisi çok önemliydi. Bu takımın ofans sorunu yoktu forvet hariç. Brumayi kaybettik, Sneijder mutlaka kalmalı, dünya kupası var. Artı kanat eksikliğimiz var.

Ben gideceğine inanmıyorum zaten...Ama artık yaşlandı onun yerine birini bulmamız şart.

Hem Nasri hem Belhanda adı ciddi şekilde geçiyor zaten. Sneijder'e gitti gözüyle bakmak lazım artik kanımca. Zaten o gitmeden şunların maaslarida kolay kolay verilemez. 8m verip Belhanda yedek oynamayacagina gore Sneijder yolcu

İmbula'da kirala konusunda sorun çıkaran Stoke City İmbula'nın maaşının yarısını verip Nice'ye mi kiralayacakmış

Hem Nasri hem Belhanda adı ciddi şekilde geçiyor zaten. Sneijder'e gitti gözüyle bakmak lazım artik kanımca. Zaten o gitmeden şunların maaslarida kolay kolay verilemez. 8m verip Belhanda yedek oynamayacagina gore Sneijder yolcu
snejder büyük oyuncu belki o yüzden 2 10 numara bile alacaklar.ama brumanın yeri dolmadı.anderletli trezeguet ve kanatta da oynayabilen zinchenko gelirse sesimi çıkarmam.ilgileniyomuşuz ama bakalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt