Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slovak futbolcu Juraj Kucka’nın, tatilini sürdürürken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise Trabzonsporluları heyecanlandırdı. Milanlı oyuncunun konser alanından yaptığı canlı yayın sırasında bordo-mavili taraftarlardan gelen sorulara, ’Trabzon, Trabzon’ diyerek yanıt vermesi Slovak futbolcunun Trabzonspor’a yakın olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İHA

snejder büyük oyuncu belki o yüzden 2 10 numara bile alacaklar.ama brumanın yeri dolmadı.anderletli trezeguet ve kanatta da oynayabilen zinchenko gelirse sesimi çıkarmam.ilgileniyomuşuz ama bakalım..

Bruma tipi taraftari oyunuyla canlandiracak mest edecek adam lazım ya. Belhanda-Gomis-Sinanlar falan ağır bence kanat oyunu için

Sporx‏Onaylanmış hesap
@sporx
Takip et
Daha fazla
??????Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın 2+1 yıllık teklifini reddetti, 3 senelik anlaştı. Transfer açıklanacak [La Provence]

Bu nasıl bir haber arkadaş ya :D

Ben gideceğine inanmıyorum zaten...Ama artık yaşlandı onun yerine birini bulmamız şart.

Sneijder 32/33 yaşında ve kariyerinde hiç fizik yapısıyla öne çıkan bir isim olmamıştı. Sneijder gibi oyuncular zaten pas oyunuyla takıma katkı sağlar. Yani üst düzey kondisyona ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, ama tamamen gereksiz de demiyorum.

Yaşlanan Sneijder forvetsiz ve iddiasız bir takımda 5 gol atıp 17 assist yapıyor arkadaşlar. Kime karşı ne yaptığı önemli değil, bu ligte yaptığı önemli. Ayrıca büyük maçlarda etkili değil tezini geçen öldürmüştük.

Mantıklı düşünelim arkadaşlar. Sneijderin önüne Gomis, arkasında Imbula ve yanında bir kanat ve olacaksa Belhanda. Sneijderin bu takımda fark yaratamayacağını düşünenmi var?

Son düzenleme:
Ohhhh beee hasan ali malindan kurtulduk

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Slovak futbolcu Juraj Kucka’nın, tatilini sürdürürken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise Trabzonsporluları heyecanlandırdı. Milanlı oyuncunun konser alanından yaptığı canlı yayın sırasında bordo-mavili taraftarlardan gelen sorulara, ’Trabzon, Trabzon’ diyerek yanıt vermesi Slovak futbolcunun Trabzonspor’a yakın olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İHA
tuttosport Galatasaray alacak demiş

Sneijder giderse yerine adam almazlar. Belhanda geliyor zaten. Ki Nasri'yi istesek bile maaşı bonservisinden pahalıdır. Ben İmbula,Kucka,Acerbi,Belhanda filan fitim.

dani alvesi 2015 yazında nerdeyse alıyoduk.keşke gelse..

Nasri 4-4.5m euro maaşa gelir buraya oralarda vergiler yüksek %40 civarinda falan olmasi lazim

o degil de kadroya baktım.muslera satılamaz....ama nasri veya ben arfadan birini alacak olursak,bunlara para katmak için satıp para kazanabilceğimiz 2 oyuncu var.sneijder ve carole.çok acı lan.
Caroke un satilmasinin neresi aci yahu,Sino beni de uzer ama

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis de neymiş mübarek sanki Zlatan geliyor

Hasan Ali Kaldırım ile Fenerbahçe bir sene daha anlaşmış. Doğru mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt