Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heycanlanmamay çalışıyorum ama dursun başkan clichyi izlettirirse namusumu hizmetine sunarım :(

bruma 15
podolski 2.5

etti 17.5

maicon 7
belhanda 8
gomis 3
clichy bedelsiz ( imza ücreti bonservisin yerine gecmiyor)

etti sana 18.

Guido Albers: "Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrılırsa ön kapıdan çıkmak istiyor. Kulüp göndermek istiyorsa bunu bize açıkça söylemeli."

@nevzatdindar: "Biraz rötar olması normal... Gomis sonuçları temiz çıktı. İmza 1-2 güne..."
@nevzatdindar: "Belhanda konusunda da en ufak pürüz yok..."

Clichy, Maicon, Belhanda, Gomis HO.

Aslan Statistic
@AslanStatstic
1 dk.
Yönetimden açıklama: "Oyuncu zaten 1 haftadan bu yana Galatasaray'a gelmek istiyor fakat onunla da fiyat konusunda pazarlıklarımız sürüyor."

Yönetim: "Transfer adına Sao Paulo Kulübü ile görüşülüyor. Oyuncu cephesinde bir sorun yok."

Yönetim: "Kulübü ile bonservis bedeli hakkında 1 haftadır görüşüyoruz. Şu anda net bir anlaşma yok."

Dogrumu bu

kadro kurarken biraz realist kurun yahu

selcuk bu takimin kaptani ayaklarinida iyi kullaniyo selcukun arkasina melo gibi dünya klasinda defansif orta saha partneri alirsan selcuk da rahatlar selcukun isi adam kovalamak degil selcuk ofansif oyuncu ikili mücadeleyi ön liberölar yapar

ayrica ne linnes ne carole bu takimda oynayacak kapasitede degiller zaten yeni sag ve sol bek alinacak

Vala sizi bilmem de bu ismi geçenlerin arasında bir tek clichy beni heyecanlandırıyor umarım anlaşılmıştır hakaten..

Güç: 88
Agresiflik: 88

:D

Semih, Hakan, Chedjou gibi sakız stoperlerin sonra bir "Kemik Stoperimiz" olacak çok şükür

b248ef362d3555aca81dcec5b0e822cf.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

GSC App VIP Edition 1.0 ™

kadro kurarken biraz realist kurun yahu

selcuk bu takimin kaptani ayaklarinida iyi kullaniyo selcukun arkasina melo gibi dünya klasinda defansif orta saha partneri alirsan selcuk da rahatlar selcukun isi adam kovalamak degil selcuk ofansif oyuncu ikili mücadeleyi ön liberölar yapar

ayrica ne linnes ne carole bu takimda oynayacak kapasitede degiller zaten yeni sag ve sol bek alinacak
selcuk mu kaldı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt