Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk sagolsun kac senedir al gulum ver gulum futbolu oynuyoruz herif top suremez adam gecemez kosamaz top calamaz sirf ayda yilda bir fena olmayan pas atar sirf zarar g. hosafi herif gitsede kurtulsak g. hosafindan

sanki xaviyle iniesta geri geri kosuyodu her oyuncu kosmali ama önemli olan ne kadar kostugun degil dogru yere kosmak önemli
selcukun sirf duran toplari bile basli basina büyük bi arti bi takim icin

Ben geriye kosmuyo demedim ki adam yuruyo adam dogmus ilk adimini atmis oyle kalmis . ayrica iniesta ve xavi devamli oyun icinde hareketliydi eli belinde pas beklemiyodu trol kardesim

Selcuk-Sneijder el ele gitmeli

Temposuz adamlara günümüz futbolda yer yok

Selcuk hangi tarafi tam yapiyor savunmayimi yoksa offansimi ,mesela iniesta da offans derim xavi de offans derim,peki selcuk ?

selcuku anlatmama gerek yok selcukun yaptiklari ortada..selcuku birazda sneijder bozdu selcukun özgürlükleri alindi.. frikikleri penalti gibi kullaniyodu. selcukun etrafini kenarlarini güclendirirsen selcukun kim oldugunu asil ozaman görürsün

selcuku anlatmama gerek yok selcukun yaptiklari ortada..selcuku birazda sneijder bozdu selcukun özgürlükleri alindi.. frikikleri penalti gibi kullaniyodu. selcukun etrafini kenarlarini güclendirirsen selcukun kim oldugunu asil ozaman görürsün

hmm hakli olabilirsin renktas karsit fikirlere de saygimiz var. ama hollanda vpnli sabanlar karsit fikirlere saygi duymayip hakaret yolunu secmeye devam ederlerse kendilerini tez zamanda konuya giremezken bulabilirler

Iste ortada degil ikisinide tam yapamiyor iyi oynadigi dönemde görevlerini melo yapiyordu

Juventus'un 25 milyona aldigi Melo'yu allem edip kallem edip 2 sene kiraladik, sonra 3.75e satin aldik ve toplamda 7 milyon euroya geldi.
4 sene tas gibi oynadi tüm elestirilere ragmen. Imbula'yi yeter ki satin alma opsiyonuyla kiralayalim söyle 15 civarina. Oyuncu Istanbul'u sever ve taraftarla arasi iyi olursa kesinlikle gitmek istemez. Suana kadar kariyerinde hicbir kupa kazanmamis Imbula Porto disinda oynadigi liglere göre büyük takimlarda da oynamadi. 8.5 milyonu hemen olmak üzere 2.5 milyon da basariya göre bonus koyariz sözlesmesine ve ikna ederiz. Zorla bir yerlere gönderecek halleri yok oyuncuyu.

"Felipe Melo de Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.'ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray'ın 31.5.2012'ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır."

Ben geriye kosmuyo demedim ki adam yuruyo adam dogmus ilk adimini atmis oyle kalmis . ayrica iniesta ve xavi devamli oyun icinde hareketliydi eli belinde pas beklemiyodu trol kardesim

sanki selcukun yaninda edgar davids oynuyoduda selcuk eli cebinde dolasti selcukun arkasini kollayan adam tolga cigerci hatirlatirim öyle olunca cok yük bindi selcuk bi ileri gitti bi geri gitti maymuna döndü .. pirlo sanki cok hareketliydi. ama pirlonun acigini kapatan partneri oldu herzaman ve birbirini tamamladilar selcukta o tipte bi oyuncu hem takima liderlik yapan hem tecrübeli hem oyunu okuyan hem duran toplari kullanan hem final paslariyla takimi tasiyan oyuncu

Tudor Sneijder kalitesinde bi adami her türlü ister. Demek ki anlasamiyorlar bu ikisi

sneijder veteran topcusu gibi. biraz veteran takiminda oynayan evren turhana benzetiyorum. hatta evren bile daha iyi bence.

kosmuyo kosamiyo. cok kilolu. sözlesme bitimine 1 sene kaldi yani uzun vaadeli sözlesmeside yok o yüzden teklif gelirse büyük bi ihtimalle cine veyahut amerikaya gider artik

33 yaşındaki Sneijder'e koşmuyor, veteran demişsin. 32 yaşındaki Selçuk için ise koşmasına gerek yok duran topları, pasları vs yeter deyip övmüşsün. Bu ikisi arasındaki çelişkiyi açıklar mısın ? Şimdi Sneijder, Selçuk kadar pas,şut vs çekemiyor mu demek istiyorsun ?

Su an bein sports'da gs akhisar macini gosteriyorlar, bruma'yi izliyorum da yerine ayni sekilde bir scout transferi yapilmali, medya'da bruma yerine alinacak oyuncu henuz yazilmadi, bi belcika basini trezeguet'i yazdi okadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt