- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
Selcuk giderse yan paslari kim yapacak Erkan abiSelcuk hangi tarafi tam yapiyor savunmayimi yoksa offansimi ,mesela iniesta da offans derim xavi de offans derim,peki selcuk ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk giderse yan paslari kim yapacak Erkan abiSelcuk hangi tarafi tam yapiyor savunmayimi yoksa offansimi ,mesela iniesta da offans derim xavi de offans derim,peki selcuk ?
sanki xaviyle iniesta geri geri kosuyodu her oyuncu kosmali ama önemli olan ne kadar kostugun degil dogru yere kosmak önemli
selcukun sirf duran toplari bile basli basina büyük bi arti bi takim icin
Beyler Serkan Konyali kardesimizin beyin ölumu gerceklesti, allah rahmet eylesin.eger senin futbol vizyonun selcuk yerine tolga cigerciyse senin üstün futbol zekanin üstüne bisey demek düsmez bana ozaman kardes
Selcuk giderse yan paslari kim yapacak Erkan abi
Selcuk hangi tarafi tam yapiyor savunmayimi yoksa offansimi ,mesela iniesta da offans derim xavi de offans derim,peki selcuk ?
selcuk sagolsun kac senedir al gulum ver gulum futbolu oynuyoruz herif top suremez adam gecemez kosamaz top calamaz sirf ayda yilda bir fena olmayan pas atar sirf zarar g. hosafi herif gitsede kurtulsak g. hosafindan
selcuku anlatmama gerek yok selcukun yaptiklari ortada..selcuku birazda sneijder bozdu selcukun özgürlükleri alindi.. frikikleri penalti gibi kullaniyodu. selcukun etrafini kenarlarini güclendirirsen selcukun kim oldugunu asil ozaman görürsün
selcuku anlatmama gerek yok selcukun yaptiklari ortada..selcuku birazda sneijder bozdu selcukun özgürlükleri alindi.. frikikleri penalti gibi kullaniyodu. selcukun etrafini kenarlarini güclendirirsen selcukun kim oldugunu asil ozaman görürsün
senin beyın olumun gerceklestı dıyebılsem keske cunku beynın yokBeyler Serkan Konyali kardesimizin beyin ölumu gerceklesti, allah rahmet eylesin.
"Felipe Melo de Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.'ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray'ın 31.5.2012'ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır."
Ben geriye kosmuyo demedim ki adam yuruyo adam dogmus ilk adimini atmis oyle kalmis . ayrica iniesta ve xavi devamli oyun icinde hareketliydi eli belinde pas beklemiyodu trol kardesim
istanbulda mı yaptırmışlarSnejder bir yere gitmez gibi, Yolanthe'nin instagram hesabına baktımda yeni ev yaptırmışlar denize sıfır. Gidecek adam böyle işlere girişmez gibi
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sneijder veteran topcusu gibi. biraz veteran takiminda oynayan evren turhana benzetiyorum. hatta evren bile daha iyi bence.
kosmuyo kosamiyo. cok kilolu. sözlesme bitimine 1 sene kaldi yani uzun vaadeli sözlesmeside yok o yüzden teklif gelirse büyük bi ihtimalle cine veyahut amerikaya gider artik