Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DClW_f5XcAAtWi6.jpg

Sinan kanatta oynayamaz

Selçuk'un yeri nasıl garanti oluyor kadrodan kesilmesi gereken ilk adam.

selçuk gitmeyecekse sneijder de gidemez.

Dursun, bu kadroyu kursun, sokağa çıkıp "Benim adım Asuman !" diye bağırırım.

Bağırabilirim yani.

Bağırmaya da bilirim ama.

Neyse sonuçta kuramaz bu kadroyu.

Ayrıca kanatlar yine leş.
ortasahasında selçuk kanatlarda sinan ve rodrigues var.hala yetersiz bi kadro o.

Rüyamda bi macta ilk golü Gomis Drogba edasinda atip, diger golüde Sneijder edasinda müthis asirtmayla Belhanda atiyordu

Sneijderimin yerini tutmayacagi asikar yinede
Lesh yönetim

~tap

Dursun, bu kadroyu kursun, sokağa çıkıp "Benim adım Asuman !" diye bağırırım.

Bağırabilirim yani.

Bağırmaya da bilirim ama.

Neyse sonuçta kuramaz bu kadroyu.

Ayrıca kanatlar yine leş.

Geçen gün bir Ersin diye bir arkadaşın iki sene önce anırdığını gösteren bir video görmüştüm forumda. Onu gördükten sonra "benim adım Asuman" diye bağırman çok hafif ve safça olur. Üstüne çıkman gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

spor programlari galatasarayi ücüncü siraya atiyor ! spor programlari ciddiye almiyo artik gs yi !

bunun alfebetikle bi alakasi yok ne yani trabzonsporun bas harfi a la baslasaydi ilk trabzonmu konusulcakti ?

bi an önce transferleri yapip bu rezillige son vermek lazim !
Reytingimiz çok diye en sona bırakıyorlar işte kuşdash

Sneijder'in yerini Belhanda dolduramaz diyorsunuz biliyoruz herhalde, Sneijder'in yerini Sneijder bile dolduramıyor bunu anlayın artık oyun planı değişmeli Belhanda gelirse aynı düzenle oynanmayacak belki de 4-3-3 ön 3lüde oyun kuran sol olarak oynayacak daha dirençli bir takım planı yapıyor Tudor bakalım nasıl yapacak takımı

Selçuk'u vazgeçilmezi olarak görüyorsa geçmiş olsun orta sahada bu adam oynadığı sürece başarı hayal

Sneijderin yerini dolduramazlar diyorsunuz, sonra etrafına iyi oyuncular alınsın diyorsunuz. Kendi kendinize çelişiyorsunuz*

Geçmişte yaşamayı bırakın

Adamın yaşlı hali bile gecen sezon asisst kralı oldu bide gelmiş gecmişte yaşamayın diyor...
lan daha birkac hafta önçe golleri sıralıyordu
Bu patates liginde en az 3 sene daha rahat oynar ve takımın en önemli parcası olur...
Sneijderı bu takımdan yolıyan veya yolamak istiyen cok net bizim iyiliğmizi istemiyordur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt